Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Kılıçdaroğlundan Malik Ejder Özdemir'e tırpan
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.12.2010, 23:06   #24
havacı
Tecrübeli Yiğido

havacı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

havacı Şuan havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2015 00:54

Tecrübe Puanı: 718 havacı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kılıçdaroğlundan Malik Ejder Özdemir'e tırpan

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
biz yaşamımız boyu hiç bir şeyden çekinmedik çekinenlernide saflarımızda yeri yoktur yolsuzluk ve yoksullukla mücadele edeceğiz diye iş başına gelenlerin döneminde yolsuzluk ve yoksulluk ayyuka çıkıyorsa kabinesinde ali dibocu mısır itahlatında haksız kazanç sağlayan üniversite öğrencilerini polise coplatan yüz yılın en büyük soygunu diye tarihe geçen deniz fenerini savunan bakanlar bulunuyorsa yökü kadlıracağız dokunulmazlıkları tarihe gömeceğiz diye yola çıkıp çark ediliyorsa işçinin ekmeğiyle oynanıyorsa basın susturuluyor insanlar fişleniyor sokaktaki vatandaşın telefnoları dinlenerk tüm mahrumiyetleri ortaya dökülüyorsa devletin açmış olduğu tüm sınvalardakopya çekilmesine göz yumuluyorsa emekli dul ve yetim pazar artkılarını toplamak zorunda bırakılıyorsa milyonlarca genç işsiz güçsüz sokaklarada dolaşıp baba eline bakıyorsa cumhuriyetin kazanımları yok fiatına yabacılara peşkeş çekiliyorsa vatan toprakları israile 49 yıllığına kiraya verilmek isteniyorsa 30 bin vatan evladını şehit edenlere siyasi statü kazandırılmaya çalışılıyorsa(saymakla bitmiyorki)ne yapayım böyle iktidar olmayı olmayı versin hiç olmazsa başımız dik geziyor verdiğimiz oylardan utanç duymuyoruz
KENDİ ÖZ İRADESİYLE BAŞKA PARTİLERE OY VERENLERE YOBAZ DİYORLARSA BAŞ ÖRTÜSÜNÜ BEN ÇÖZERİM DEYİP DAHA SONRA YOK ÖYLE BİŞEY DEYİP ÇARK EDİYORSA BDP LİLERLE İŞ BİRLİGİ YAPIYORSA BU MEMLEKETE ZARAR VERENLERE AVUKATLIK YAPIYORSA SEVMESENDE TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANININ YANINDA OLMAYIP İSRAİLİN AVUKATLIGINI YAPIYORSA OLMAYACAK VAADLERDE BULUNUYORSA ELİNDE KAGIT PARÇASI SALLAYIP BİR GÜRÜLTÜLE KALKIP DAHA SONRA FOSSS ÇIKIYORSA DAHA POLİSE TAŞLA SOPAYLA HATTDA MOLOTOFLA SALDIRAN ÖGRENCİLERE DESTEK VERİYORSA VE BU DESTEK VERDİKLERİ ÖGRENCİLERE VERİLEN BURS PARASINIDA İPTAL ETTİRİYORSA HEM NALINA HEM MIHINA VURUYORSA KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ İKTİDARA MALEDİYORSA DUA ETSİN BAARAJI AŞIYOR DAHA NELER VARDA BİLMİYORUZ YANLIZ BUNLAR HEP AKILLI NEDENSE HERŞEYİ BİLİYORLAR HİÇ AYNAYA BAKMIYORLAR

Tarih yazdım kaç asıra
Şehidim var sıra sıra
Kimse bakmasın kusura
Türkiye Türk vatanıdır
havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar havacı'e Teşekkür Ediyor...