Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - C.Ü.'de medeni soygun var
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.12.2010, 11:25   #42
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1825 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: C.Ü.'de medeni soygun var

Alıntı:
bilgin_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kaos Senin işin kaos yaratmaksa yeterinde başımıza kaos oldun zaten,
Unutma ki; Okumakla Cahillik gidicidir, ama baki kalan şeyler vardır, üzülerek söylüyorum sizde baki kalmış,
İnsan işinin verdiği bir yetkiyi kullanarak, " senin ananı, senin babanı, senin kızını, senin oğlunu, senin eşini kime emanet ediyorsun, bundan sonra sizlerde yapılacak muameleyi görün" gibi bir kelime kullanmanı siz kendinizi aydınlar sınıfında gören şahsiyetlere yakıştıramadım,
Sanırım anlama yeteneğinizde anlamakla ilgili bir sorununuz var, her ne kadar size gelen hastaları tedavi yönüne gidiyorsanızda, asıl sizin tedaviye ihtiyacınız olduğunu sanıyorum, çünkü benim ve benim gibi düşünen insanların söylemek istediğini anlamak istemiyorsunuz!
Ben dr'ların iyisi kötüsü diye bir kelime kullanmadım, sadece maddiyete tapan ve maneviyata tapan Dr'ları irdelemek istedim, yoksa çok değerli hocalarımızda var, onlara saygım ve sevgim sonsuzdur, bir elin parmaklarının uzunluğu farklı farklıdır,
Ayrıca vatandaşın park meselesi yüzünden medeni bir şekilde soyulduğunu iddia ettim, ve kanıtladımda, çünkü hastane çalışanları (onlarında hepsi olduğuna inanmıyorum) hariç herkes bu konudan muzdarip,

"Bundan sonra görürsünüz siz hastanedeki muameleyi, bunu siz istediniz...
Sizlerin bu cümleleri sizin ağzınıza yakışıyorsa pes, inanki pes diyorum, sizleri Allah'a havale ediyorum, (tabi inancınız varsa)

Ayrıca paranızda gözümüz olduğunu iddia etmişsiniz; sizler 10 lira alırsınız ama haketmiyorsanız bereketini bulamazsınız, bizlerde 1 lira alır, hakediyorsak Rabbim onun bereketini verir, sizden daha mutlu yaşarız, bizim kimsenin parasında pulunda gözümüz yok, Allah bize helalinden rızık versin, haketmediğim bir parayı zaten kabul etmem, bunun birde manevi tarafı var, hesabı var,
başından sonuna kadar haklısın ve sana katılıyorum kardeşim haketmediğim parayı çocuklarıma yedirmektense 50 kuruşda olsa helal kazanır helal yediririm
bu dünyamıda ahiretimide yerle bir etmem.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor...