Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt?
sevgili titiz yiğido kardeşim daha önceki yaptığınız bir yoruma verdiğim cevap için bunun konuyla ne ilgisi var diye bir tümce yazmıştınız şimdi ne ilgisinin olduğunu ben size anlatayım 1. profilinize rahmetli muhsin yazıcıoğlunu koymuşsunuz a.k.p.yi savunuyorsunuz B.B.P.lileri tenzih ediyorum sizin gibi düşünenler için a.k.p esareti başlamış bu bir.2 anayasaya verdiğiniz evet oyunu yazmıştım şimdi soruyorum anayasaya vermiş olduğunuz evet oyuna dayanılarak c.m.k un 120 ci maddesinde değişiklik yapılarak sağdan soldan dinliden dinsizden(bak hiç ayırım yapmıyorum)eli kanlı katillerin yeni cinayetler işlesinler diye salıverilmesi sizi rahatsız etmiyormu bu iki.3 cumhuriyet halk partisi bu cumhuriyeti ve her şeyimizi borçlu olduğumuz demokrasiyi kuran ve misaki milli sınırlarını lozanda inönünün önderliğinde kabul ettiren bir partidir bu sınırların bir metre karesinde gözü olan ve onu bölmeye çalışan ne iç nede dış mihrakla ortaklık kurmaz bu üç. hazreti ibrahimi ateşe attıkları zaman kimi odun kimi ateş kimide başka şeyler taşıyormuş o arada karıncayı görmüşler ağzında bir zerrecik suyla hızlı hızlı koşuyor soruyorlar nereye diye karınca h.z. ibrahimi ateşe atmışlar söndürmek için su taşıyorum diyor tabi herkes gülerek senin bir zerrecik suyunlamı koca ateş sönecek dediklerinde karınca belki ateşi söndürmez ama safım belli olur bende sevgili titiz yiğidom sana sesleniyorum şu safını bir belli et a.k.p.li misin yoksa b.b.p. limi bilelim bu dört madem bizim oylarımızın bir belediye başkanlığı kazanmanıza hiç bir katkısı yok( muhsin yazıcıoğluda yok allah gani gani rahmet etsin)bir seçim daha kazanın görelim buda beş..
|
benim safım yazdığım yazılarımdan belli hiçbiryerdede bbp hakkında iyi ya da kötü bişey yazdığımı hatırlamıyorum...........profi limdeki resim rahmetli hemşehrime gönül bağımdandır allah gani gani rahmet eylesin ruhu şad olsun............yani necmettin abi eğer siz lozan daki chp ile şimdiki chp nin birbirinin aynısı olduğuna inanıyosanız yani ne deyim bilmiyorum (gerçi yazılarınızı takip eden biri olarak buna sizinde inandığınızı sanmıyorum).........peki abi bu kadar köklü bi parti ülke kurmuş,cumhuriyetimizin temel taşı daha benim bilmediğim sizin bildiğiniz biçok şey yapmış hiç irdeledinizmi neden yıllardır hiç iktidar olamıyor halk neden benimsemiyor neden istemiyor neden halka inandırıcı gelmiyor hiç araştırdınızmı........bence bu partinin geçmişte yaptıklarıyla övünmek yerine bunu araştırsanız sizin,ideolojinizin ve kim bilir uzak bi ihtimal ama belkide ülkemiz için daha hayırlı olur...................