Cevap: Sivas'a Yapılan Yatırımlardan Rahatsız Olan Bazı Kesimler Var
Valla sayın vekil diyor ki siyaset halkın içerisinde yapılır halka yakın yapılır sokakta yapılır bunca yıldır Sivas'tayım ben Hamza Yerlikaya'yı Sivas'ta sokakta halkla birlikte görmedim... Düğününü bile memleketinde yapma gereği hissetmeyen vekilimiz ne kadar halkla olabilir ki? İkinci konu yapılan yatırımlar 14 tane yatırım biri havaalanı teşekkür ederim ben kullandım daha 2 hafta önce henüz tamamlanmamıştı ama çok güzel bir yapı olmuş hükümetimize teşekkür ederim bir Sivaslı olarak, bir eksik gedik görmedim böyle bir muhabbetin de sayın Malik Özdemir tarafından yapıldığına da raslamadım, basının uydurması olabilir, devamını dilerim bu yatırımların ancak onun dışındaki tüm yatırımlar yeni derslik ve eskimiş okul binalarını yenileme... Bunlar doğal konular zaten sosyal devletin bunu yapması zorunlu biz bunların dışındaki yatırımlardan bahsediyoruz... Örneğin Dikimevi gitti de yerine acaba onu ikame edecek bir yatırım oldu mu yada kapanan bölge müdürlüklerinin yerine başka iş kolları geldi mi? Yoksa Sivas hala cezalı mı?