Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.01.2011, 19:31   #126
ahenk
Yeni Yiğido
NO AVATAR

ahenk Şuan ahenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2011 15:37

Tecrübe Puanı: 0 ahenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: AK Parti Sivas'ta 5'te 5 hedefliyor

Arkadaşlar benim yazdıklarım,yorumlarım,alıntıl arım vb. burada neyi yorum olarak paylaşmış isem;lütfen bunu bir x sempatizanı olarak algılamasınlar.Burdaki arkadaşlar,dışardakiler,onlar, komşular,sokaktakiler yani biz,bizler halk olarak bir bütünüz.Siyasiler siyasi kimliklerini korudukları sürece ister olumlu siyaset yapsınlar ister yapmasınlar,bu grubu hariç tutuyorum.hangi grup olursa olsun hiç biri diğerinden farklı değildir.Siyasetçi kimliği olması yeterlidir !. bunu niye böyle yazdım,çünkü Halkın gündemi bambaşka,bunu sade vatandaş bilir,birbirlerini anlar,anlayabilir.Diğerleri yani ilk sıraya siyasetçileri ve politikacıları koyuyorum.bu tamamen benim görüşümdür.Diğerlerini sıralamaya devam edelim diyorsak,hırsızlar,kul hakkına tecavüz edenler,devlet malı yiyenler,yani kısacası sizin aklınıza gelenler..ben hissediyorum ne düşündüğünüzü...Politikacılar halk olamazlar,onlar halkla kopukturlar,halkımla politikacıları ayıran temel özellikler çok var (üstünlük sağlama yönünden) bu yüzden,ben yorumlarımda halkın yanında olacak yorumlar yazmaya mecburum.çünkü biz ve politikacılar..Ülkeyi bu iki unsur uçuruma veya cennet bahçesine götürüyor veya götürecek her ne ise o gidilen yer. bilmiyorum anlatabildimmi ?..gelelim ilk alıntıya..
ahenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla