Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Siteyi canlandırmak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.02.2011, 16:29   #22
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 766 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar Bu konuyu açmamdaki neden Sitedede üye sayısı gün geçtikçe azalıyor ayrıca konulara Site durgun bir hal aldı bu son aylarda görmekteyiz Sitede yenilik yapmak lazım Sivaslılar bu kadar az olmaması lazım Site Sivasın Sorunlarına daha yararlı bilgiler olması lazım Üye sayılarını artırmak lazım Site görünümü olabilir başk yenilikler olabilir bu konuyu bu yüzden açtım mesela Sivasspor Sitesi daha aktif. Buranında en az ora kadar aktif olması lazım ve yeni üyelerin olması lazım Yöneticilerin bu konu hakkında düşünmelerini öneriyorum Sitenin üyelerini arttırmayı ve Siteyi daha aktif hale getirmeyi.
Merak edecek ve üzerinde çok fazla düşünülecek birşey yok.Sebep gayet basit değil mi sizlerce de?

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Küsenler var sözüm onlara Sizler için değil .

Her Sitenini kuralları olur ve bu kuralları her kişi sevmeyebilir bu doğal Öenmli olan Yeni üyelerin gelmesi Sitede aktif olmasıdır Yoksa Bir sitede herkezi memnun edemezsin bu her site için geçerli
Evet,her sitenin kendine özgü kuralları vardır ancak geniş bir kitleye hitab eden bir sitenin bu kadar üye kaybetmesindeki sebep düşündürücü değil mi???

Alıntı:
O zaman Buluşmalar düzenlemek Sitenini ne kadar aktif olduğunu gösterir ama şimdi pasif bir site konumunda.

Küsenler gider anladımda Yeni gelende olmuyor bunu düzeltmek lazım her sitede küsen olacak herkezi memnun etmek zor önemli olan gidenini yerine yeni gelen olmasıdır.
İlla ki gelen oluyordur.Ama eğer 1 kişi yerine 10 kişi birden gidiyorsa bunun sebebi de bellidir.

Alıntı:
Ben Siteyi Canlandırmak İçin Uğraşıyorum Sizin tartıştığınız konulara Bakın Mesaj silinmesi hoş bir durum değil ama Her sitenini kuralları vardır buna göre yöneticiler silerler Doğrudur yanlıştır tartışırız zaten yöneticilerinde kasıtlı yaptıklarına inanmıyorum.

Ayrıca dün kendi gayretimle yaklaşık 100 kişiye mesaj çektim facebookta onlardan cevap yazanlar oldu üye olacaklar bu sayede yeniüyelerde kazanacağız bugünde devam edeceğim mesaj atmaya.

Sitede küsüp gidenlerde rasladım Üyeyi küstürmemek lazım bu konudada yöneticilerin daha dikkatli olması lazım Adeletli olması lazım hiç bir partiyi tutmaları lazım bunlar tabiki tavsiye Siteyi canlardırmak için.
İşte asıl mesele de bu!

Eğer bir öneri bekleniyorsa üyelerdende,önce yönetim olarak silkelenilmesi gerek bence!