Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.02.2011, 19:17   #137
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 764 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: AK Parti Sivas'ta 5'te 5 hedefliyor

Alıntı:
Arif Coşkun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
titizyiğido arkadaşım konuyla ilgili adım geçtiğinden yanıt verme gereği duydum.
Bakın sitemizde herkesin görüş bildirme forumlara yorumda bulunma hakkı vardır, bu yöneticide olsa karşı tarafı rendice etmeden, hakaret etmeden onur kırıcı olmadan karşı tarafı alaya almadan, saldırmadan, saygı sınırları içerisinde medeni bir şekilde eleştiride yapabilir.
Taraf olmaya gelince neye göre taraf? Sizin partinizin bir haberini yada görüşünüzü eleştirince taraflı, ama eleştirmez şakşak yaparsa yanlışları eleştirmezse tarafsızmı olmuş olunuyor? Ben burada bir partinin militanı gibi davranmıyorum, sadece herkesin konuya daha saygılı ve hoş bir uslupta eleştirisini yapmasını istedim bu bir.
İkincisi hangi parti olursa olsun ben yanlışını gördümmü eleştiririm. Size bir örnek verecek olursam, Sizin partiniz 49 yıllığına Suriye sınırında mayınları arazileri temizleme karşılığında İsrail'e verilecekti. Bunu CHP mahkemeye götürdü ve durdurdu. Ve büyük bir yanlıştan dönüldü. CHP yi alkışladık. Şundan kuşkunuz olmasın aynı şeyi CHP iktidarında yapılsa AKP de aynı tutumla engellese onuda ayakta alkışlarız, bundan kuşkunuz olmasın.
Doğru tektir iki tane doğru olmayacağına göre. Yanlış bulduğumuz şeylerede doğru diyemeyiz ve bir vatandaş olarak eleştirme hakkımızda var. Bazı şeylere duygusal açıdan bakıp, gönül bağımız var diye bile bilede lades dememeliyiz elbetteki görüşümüzü belirtmeliyiz.
Konuyu farklı yönlere çekme yerine konunun içeriğine göre yorumda bulunalım lütfen.
abi uzatacak bişey yok........burada akp ye yapılan bütün alaycı,hakaret içeren,iftira düzeyinde hatta o partiye oy verenlere yapılan hakaretlerde ben sizin hiçbir müdahalenizi görmedim bilmiyorum belkide yaptınız ben es geçtim ama kendi görüşünüze yapılan küçük bi eleştiride bile hemen uyarı mekanizmanız harekete geçiyo ben bunu sizi dışarıdan takip eden biri olarak söylüyorum..........ben gördüğümü söylüyorum bana göre durum böyle...........sizden aynı hassasiyeti akp ye yapılan aşağılayıcı yorumlardada bekliyorum.....hem biz bu konuyu daha önce sizinle konuşmuştuk necmettin abinin mesajında adım geçtiği için cevap yazma gereği duydum.........