Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Siteyi canlandırmak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.02.2011, 11:56   #35
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

Arkadaşlar herşeyden önce bizleri burada bir araya getiren, bir arada toplayan ortak bir noktamız var. Nedir bu? Elbetteki Sivas'lı olmamız aynı memleketi aynı toprakları temsil etmekteyiz..

Ben başta sivasspor.com'u tesadüf sonucu bulmuştum. Orada uzun bir süre kaldıktan sonra sivaslilar nete geçtim. Ve öyle bir ortamımız oluşmuştuki adeta büyük bir aile gibiydik. Birbirimizi bir gün görmesek arar sorar acaba birşeymi oldu diye düşünürdük. Sadece bu sanal ortamda değil gerçekte de çeşitli etkinlikler yaparak tanışma kaynaşma birlikte haraket etmek için çabalarımız hep devam etmişti.
Şimdi üzülerek belirteyimki o günler uzaklarda kaldı, belki yaşam koşulları hayat mücadelesi böyle bir zorunluluk getirmiş olabilir.

Burada elbetteki eleştiri olacak, eleştiri olmadan zaten doğrular bulunamaz. Her zaman söylerim bir söz var "Herkes aynı şeyi düşünüyorsa orada kimse birşey düşünmüyor demektir" diye. Eleştiriye elbetteki açık olmalıyız. Yönetici olsun üyeler olsun hatalarımız vardır, olacaktır da. Çünkü hatasız kul olmaz, ancak hataları anlayıp bir daha yapmamak ta yine bizlere düşüyor.

Bizlerde elbetteki bu durumun farkındayız, neden böyle oldu neden böyle oluyor gibi kendi aramızda çözüm, çareler arıyor neler yapabilirizin tartışamsını yapıyoruz.
Bu durgunluğu tek bir nedene bağlayamayız, bunun pek çok nedenleri mutlaka var, şimdi buraya neler yapabiliriz, canlılığı tekrar geri kazanabilirizin hesaplarını, görüşlerini, önerilerini yazarsak daha olumlu bir şey yapmış oluruz. Burada birilerini karalamak, kötülemek bir çözüm olacağını sanmıyorum.

Birlik olmadan dirlik olmaz, önce birbirimize daha hoşgörülü, daha anlayışlı, saha saygılı, daha düzeyli yaklaşırsak bence aşılmayacak bir sorun problem olmaz, öncelikle bu hususa dikkat etmeliyiz. Bu sağlandığı taktirde göreceksinizki olumlu gelişmeler olacaktır.

Herkese selam ve saygılar.