Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Siteyi canlandırmak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.02.2011, 14:32   #39
sivaburs
Usta Yiğido

sivaburs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaburs Şuan sivaburs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.03.2016 23:10

Tecrübe Puanı: 1678 sivaburs COK SEVILEN BIR KISIsivaburs COK SEVILEN BIR KISIsivaburs COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

Alıntı:
SivasLady Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
üylerin küsme konusunda fazla birsey demiyecegim
cünkü herkes kendi kabahatini cok iyi biliyor,
eskiyi karistirip gündeme getirmek istemiyorum, cogunun ne icin gittigi gayet iyi biliniyor,
bazi konularda moderatör suclu olsada yinede her seferinde sadece moderatörlerde suc bulmayin

mod arkadasin imzasinda bir söz var cok yerinde

gelelim asil konuya, siz sitedeki yöneticilerin buraya yazmadikca umursamadigini saniyorsunuz ama hicte öyle degil
biz günlerdir, aylardir sitenin canlanmasi icin neler yapabiliriz diye düsünmekteyiz
sunuda unutmayin ki bizler gönüllü yöneticileriz, herkesin site yanisira bir hayati var, sorumluluklari var bu yüzden her zaman sitede olmayabiliriz

haberlerin baska sitelerden alinip eklenmesi neden rahatsiz ediyor anlamiyorum
profesyonel bir forum sitesi degiliz ki özel editörlerimiz olsun, Sivas`da sadece haber pesinde olup hemen yazip eklesin, ben olsam yaparim diyen varsa sözümü geri alirim, yoksa bu konuda gercekten anlayis göstermeniz lazim

belkide icinizden buda kim oluyor aylardir mesaj yazmamis, sitede fazla görünmüyor bile diyenlerde vardir belki
ben ilklerdenim, site kurulusunda, cogu konularin var olusunda emegim cok oldu
ve onca emegim varken bu sitenin böyle halleri düsmesine en cok üzülenlerdenim ama Sivas sitemizin sadece eglence magazin oyun sitesine dönüsmesinede göz göre göre izin veremezdim
eglence olmali tabi ama hersey dozuna göre, sitemizin seviyesi düsmemeliydi
bu yüzden bazi üyelerin küsmesinede neden olmus olabilirim
benim icin her zaman önemli olan seviye ve savgidir

artik herkes düsünüp tartmali biz modlar ve üyeler bu sitede beraberiz
her iki tarafin hatalarida oldu ve önümüze bakip daha iyi yapmak icin birlik olmamiz lazim, sonucta hepimiz Sivas icin memleket icin buradayiz

son olarak sunu demek istiyorum
susmakla yürümüyor bu isler, konusup tartisip cözüm bulmamiz gerek

not: sandalli abi yazi hatalarim icin özür diliyorum, elimden geldigi kadar hata yapmamaya calistim

Yazacaklarım şahsım adına ve sadece ozanlar sayfasıyla alakalıdır.

Düşünceler eyleme dökülmediği müddetçe kimse düşüncesinden dolayı yargılanamaz. İnsanların bu siteye ne için girdiği, nasıl biri olduğu, özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ne ilgilendirir biliyor musunuz? Buraya, bu siteye yazdıkları.

Siteye ilk girdiğimde ilk tanıştığım insanlardan biriydiniz. Gayet olgun, ağırbaşlı tavrınız size hep saygı duymama neden olmuştur. Ama üzülerek söylüyorum ki bu yazıdaki üslubunuz beni epey hırpaladı.

Ozanlar sayfası size ait, siz açtınız. Aynı zamanda yöneticisiniz. Bırakın diğer bölümleri, bu sayfada ortaya çıkan olumsuzluklara yönelik hangi tarihte hangi mesajı yayınladınız, insanları ne zaman birliğe çağırdınız? Bu mesajınızda bile ozanlar sayfasıyla alakalı tek bir cümle kullanmadınız.

Yöneticinin elbette bazı yetkileri vardır. Ancak iyi bir yönetici bu yetkisini “Bakın ben yetkiliyim, kızarım haaaa” , “eski defterleri bir dökersem ortaya…..” şeklinde değil, “arkadaşlar, şunları yazarsanız silmek zorunda kalabilirim, lütfen kurallara uyalım” veya “ bizlere birbirinden değerli dörtlükleri kazandırdıkları için ozanlara minnettarız” şeklinde kullanmalıdır. Buradaki insanların çoğu belirli olgunluğa ve kariyere sahip insanlardır.

Benim bu masajı yazmamdaki asıl amaç aşağıdaki sözün kullanılmasından duyduğum rahatsızlıktır, yoksa diğer tarafını anlayışla karşılayıp geçebilirim.

Örnek verdiğiniz ve düstur edindiğinizi gördüğüm “Üyeye Bela Gelmez Mod. Kızmadıkça, Mod. Sinirlenmez Üye Azmadıkça...” sözünün orjinalini yazayım size;

“Kula bela gelmez Hakk yazmayınca, Hakk bela yazmaz kul azmayınca”

Siz aksini söylesenizde bu laftan çıkan sonuç, yöneticiler kendini Allah kadar yetkili, üyeleri ise kul kadar aciz görüyorlar . Bu lafın kullanılması ve de örnek alınması ne kadar talihsizliktir .

Bir de sanki derdimizin oyun oynama, sohbet etme vb. konularla alakalı olduğunun ön plana çıkarılmasını esefle kınıyorum.

Galiba bizler sizleri asla anlayamayacağız, sizlerin bizleri anlayamayacağınız gibi.

Saygılarımla.