Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.02.2011, 17:50   #45
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

"Siteyi canlandırmak" adlı konuyu açıldığı tarihten beri takip ediyorum. Ama zaten biz aylardır bu konuyu konuşuyoruz diğer arkadaşlarımızla. Ne yapabiliriz? Nasıl daha iyi daha canlı daha profosyonel daha seviyeli bir ortam oluştururuz bunu tartışıyoruz... Ama biz tek başımıza yetemeyebiliriz. Sonuçta karşınızdakiler de insan. Burda sizlerede görev düşüyor.

Bir arkadaşımız yazmış, "O zaman modlar kendini Allah sanıyorlar." diye. Bizi Allah yaptınız ya helal olsun size.

Ne boş boş forum oyunlarına, ne fazla sohbete, ne de ateşli siyasi konulara ihtiyacımız var. Bizim aşırıya kaçmadan hepsine ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Siyasette olacak, eğlencede olacak. Bir insan bilgisayar başında hep aynı şeyi yapmaktan sıkılır eğlenmekde ister. Ama bir insan hep çocuk gibi oyun da oynamaz yeri gelince siyasetini de yapar. Ama en önemlisi SİVAS olacak. Sivas'ın sorunları, iyi yanları, haberleri, çalışmaları.. Ana tema da SİVAS olmalı. Ama bunun yanında yukarda saydığım şeylerde olmalı diye düşünüyorum.

"Bazı yöneticiler hiç uğramıyor siteye." diyenler; bizim, istediğimiz zaman kendimi görünmez yapma özelliğimiz var. O yüzden hangi yöneticinin online olup olmadığını kesin bilemezsiniz. Bu konu hakkında yorum yapmayınız bence.