Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Siteyi canlandırmak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.02.2011, 00:51   #74
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 766 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Öncelikle Açtığım Konu Hakkında Görüşlerinizi Paylaştığınız için Teşekkür ederim.

Bu Site Hepimizin Adıda Sivaslılar Sitesi Biz Sivaslı Olduğumuzdan Bu sitenin Sorunlarıda bizim sorunudur Bu yüzden Sitenin pasif oluşu beni üzdüğü için bu panoyu açtımki hepinizin görüşünü alayım.

Ben başka bir setede adını vermek istemiyorum Ama üye potansiyeli olan bir site Genelde Fotoğraf sitesi ama haberler Sohbetler bölümü olan bir site oranın Kurucusuna Sordum Sitede Küsmeler hakkında oda dediki Küsenler olacaktır önemli olan Adeleti kuralları herkeze eşit uygulamak ayrıca Küsenler olur bu sayede yeni üyelerde olur bu yüzden küsen küser önemsemeyin dedi.

Ben Kendi başıma Facebook da Sitenini reklamını yaptımki halada yapıyorum Siteye yeni üye gelsin diye.

Sitenin canlı olması Sadece oyun ve Sohbet anlamında değil Sadece oyuna ve Sohbete mesaj varsa yine ölü sitedir burası oyun veya sohbet sitesinden Ziyade Sivasın sorunlarını Tartışıldığı mekan olmalıdır.
Şu cümleyi okuyunca üyelere verilen değeri daha iyi anlamış oldum.Şaşkınlık içerisindeyim hala.Gerçekten böyle düşünenlere inanamıyorum ben.
Başka bir sitede bir yönetici olarak bunu yapamam ben.Tartışma içinde olanları bile ne yapsam da barıştırsam,ne yapsam da siteden ayrılmamasını sağlasam diye içim içimi yer.Yanlış düşünen ben miyim acaba?

Alıntı:
sivaburs Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bana değer veren saygıdeğer dostlarım, yukarıdaki yazıdan sonra burada kalmanın imkanı var mı? Kalırsam bana ne denir? Ozan dostlarım affedin beni.

Anlaşılamamak, derdini anlatamamak ne kadar zormuş. Olmadı, yapamadım, beceremedim.
Gördüğüm manzara karşısında inanın kanım donuyor. Altı ay sitenin sorununu düşünüp bir çare bulamayan yöneticilerin bulduğu tek çare “güle güle” imiş. Hem de bunu kim söylüyor biliyor musunuz? Sitede kendime en yakın hissettiğim insanlardan biri. Daha sorunumun ne olduğunu bilmiyor çünkü yazılarımı bile okumamış.
Artık cevap vermek istemiyorum kimseye. Herkes dilediği gibi konuşabilir.

Siteden ayrılırken saygısızlık olmasın diye isteyemediğim bir şeyi senden isteme hakkı verdin bana. Kapıyı sen gösterdiğine göre bu görev sana düşer Cley kardeşim. Üyeliğimi, açtığım konuları ve yazdığım mesajları sil. Hem de hemen. Bu sitede benden iz kalsın istemiyorum. Allah rızası için yap bunu, bekliyorum.
Sizi ancak normal üye sıfatıyla burada bulunup,"Güle Güle" ile de uğurlanan kişiler anlayacaktır.Bende bunlardan biriyim sanırım.

Ve eminim ki burada bende dahil siteye gelmeme kararı alıp,yine de birilerinin sayesinde gelip yorum yazan birçok kişinin sebebi tek kişidir.O da Arif Coşkun! Benim gözümde adam gibi adam olan,asıl siteyi ayakta tutmaya çalışan O'dur!

Sivas'ı sevmek demek onca hakareti işitip,yinede bu siteye kazık çakmak,yüzsüz yüzsüz mesaj yazmak değildir.Bu böyle kıyaslanamaz.Ve insan hangi konuya cevap yazacağına kendi karar verir.Bilmediğimiz konuya cevap yazmak gibi aptalca duruma kimse düşmek istemez.Ondan sonra kavga,bilip bilmeden konuşma vs... gibi...
Bu konularda da sandallı ve bilal köse abilerime katılıyorum...