Alıntı:
sivaburs Nickli Üyeden Al?nt?
Bana değer veren saygıdeğer dostlarım, yukarıdaki yazıdan sonra burada kalmanın imkanı var mı? Kalırsam bana ne denir? Ozan dostlarım affedin beni.
Anlaşılamamak, derdini anlatamamak ne kadar zormuş. Olmadı, yapamadım, beceremedim.
Gördüğüm manzara karşısında inanın kanım donuyor. Altı ay sitenin sorununu düşünüp bir çare bulamayan yöneticilerin bulduğu tek çare “güle güle” imiş. Hem de bunu kim söylüyor biliyor musunuz? Sitede kendime en yakın hissettiğim insanlardan biri. Daha sorunumun ne olduğunu bilmiyor çünkü yazılarımı bile okumamış.
Artık cevap vermek istemiyorum kimseye. Herkes dilediği gibi konuşabilir.
Siteden ayrılırken saygısızlık olmasın diye isteyemediğim bir şeyi senden isteme hakkı verdin bana. Kapıyı sen gösterdiğine göre bu görev sana düşer Cley kardeşim. Üyeliğimi, açtığım konuları ve yazdığım mesajları sil. Hem de hemen. Bu sitede benden iz kalsın istemiyorum. Allah rızası için yap bunu, bekliyorum.
|
sayın sivaburs bizi aynı konu ile ilgili tekrar tekrar yorum yapmak zorunda bırakmayın lütfen sizin diğer yönleriniz nedir yeterli bir bilgiye sahip değilim ama ozanlık yönünüzün böyle bir karar almaya hakkı olmadığını söylüyorum ozanlar tarihin her dönemide siyaset üstü kalmış ender kişilerdir halkın araasına girer oralarda gördüğü çarpıklığı yolzuzluğu yoksulluğu birebir alır sazıyla sözüyle dile getirerek halkın aydınlanmasına katkı sunar ozan yılmaz ozan küsmez ozan kırılsada bunu üstlendiği görev nedeniyle içine atar mücadelesine devam eder bu sitenin şahsınızda tüm ozanlarımıza hele bu sıkıntılı dönemde çok ihtiyacı var sevmeyenleriniz olablir bu doğal bir gerçekte denilebilir ama sevenlerinizin sevmiyenlerden kat kat üstünde olduğunu bilin ve kararınızdan lütfen vazgeçin saygılarımla