04.02.2011, 17:23
|
|
|
Usta Yiğido
madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
|
Cevap: Siteyi canlandırmak
Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt?
Madımak ben senin yüzünden banlandım siteden.2 Temmuz civarı siteye girip Sivas'a hakaretler savurduğunuzu,sonra benim cevap verdiğimi ve bu yüzden banlandığımı unutmuş değilim..Ero mu vardı bir de? 
Ben bunu ne siteye ne de sana yansıtmış değil idim şu güne kadar.Ne bu yahu küstüm darıldım!
|
Sayın LaEdri;
Ben de unutmuş değilim o dönemi,uyarıları,cezaları.Tek değilsiniz yani
Yaw hemde bırakın şimdi ne bu küslük,dargınlık falan laflarını.Eğer küsülmüşse vardır incir çekirdeğinden de büyük nedeni!
Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt?
Yahu bir adamın yazdığı mesajların yüzde 50'si siliniyorsa,bu adamda hiç mi kusur yok!
|
Hırsızın hiç mi suçu yok gibi olmuş
Şu sitenin en büyük sorunu benmişim gibi gösterilirdi,blendır,mixer vb... benzetmelerden de belli olduğu gibi... Meğer benden de dertlileri varmış.Benim mesajlarım da silinmiştir elbet,öyle çok tartışma yaşadım ki tek başıma bir çok kişiye karşı,takip edemedim bile geride kalanları
Ama ben her zaman saygıdan,hoşgörüden yanaydım.Hitabımı en kızgın olduğum kişiye dahi olsa kötü yönde kullanmadım.Bunun herkes için geçerli olması gerek.
İşte insanı en çok uzaklaştıran şey bu.Sen sözlerine dikkat ediyorsun,kırmadan konuşmaya çalışıyorsun,bir anda bir "ne dediğini bilmez" konuya dalış yapıyor,düşüncesizce hakaretleri sıralıyor ve gidiyor.Gel şimdi ne yaparsan yap.
Ve sonra ne oluyor?
Bilen bilir,o hakarete cevap yazıyorsunuz,artık boğazınıza kadar gelmiş...
O sizi gaza getiren mesaj siliniyor,siz sap gibi kalmışsınız ortada.Sonra da "aaaa,bak işte hakaret ediyor ve hala burada dolaşıyor saygıdan dem vurarak"
Şimdi bende diyorum o halde;
Hırsızın hiç mi suçu yok?
Şunu da çok duydum bazı arkadaşlarımdan(Burada olmayan,olupta gelmek istemeyenlerden)
"Aman bırak,ne üzüyorsun boşu boşuna kendini oradakilerin yazdıklarına"
Düşünüyorsun,belki de doğru diyorsun.
Ama ne olursa olsun yine tek birşey burada buluşturmaya yetiyor insanı;
SİVAS'LI OLMAK!...
|
|
|