|  06.02.2011, 21:06 | #168 | 
	| Usta Yiğido 
 sandalli Şuan    Son Aktivite: 21.04.2016 19:58 
				 Cevap: Siteyi canlandırmak 

Alıntı: 

| 
					kronik Nickli Üyeden Al?nt?
					   12-10-2009 Tarihli 
 Hatıra defteri  topiğindenki yazımdan alıntıdır ...

Güzel yüreklerin birbirini yakalayabilmesi için birebir görmeye gerek yoktur bir şekilde birbirini yakalayıp bir şekilde buluyor işte . Tıpkı sitedeki edindiğim dostlarımın yürekleri ile yüreğimin buluşması gibi .
 Yalnızca tartışan insanlar değil,dinlemeyi bilen anlamaya çalışan ,hem sevilen hem de sevebilen ,hoşgörülü insanlarda var aramızda ve ben o insanların içerisinde ömrüm boyunca iyi ki varsınız diyebileceğim dostlarımı yani sizleri buldum .

Yüzünü görmediğim ,sesini duymadığım (bazıları hariç)manevi destekçilerim birçok ,yürekten ,çıkarsız dostluklarım dostlarım var.Bu dostluklardan,kimileri gerçek hayata taşındı,kimileri ise umarım bir gün taşınacak.Ve hiçbir zaman kopmayacak bağlarla...
 Az geceler sabahlamadık  hele de ramazan geceleri  osman amcanın dediği gibi  .Arif abinin dediği gibi  bir gün  birbirimizi görmediğimzde  hemen telefonlara sarıldık   , birbirimiz için endişe duyduk  ne oldu aceba diye .Bunun  yanısıra   hiç mi  hakrete uğramadık  hiç mi  takdir beklediğimiz ama  hep görmezden gelinen  işlerimiz olmadı ? hiç mi şevkimiz kırılmadı ?  çokkkkkkkk  ama neyse
 herkes gibi  bende geçmişdeki  site ailesine özlem duyuyorum  ben de o günleri tekrar yaşamak istiyorum   benimle sorunu olan  bana kırlıan var ise de  özür diliyorum

|  Tamam özrünü kabul ediyorum.
				__________________ Yağmurlar Islanıyor | 
	|   |     |