Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Siteyi canlandırmak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.02.2011, 21:06   #168
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4558 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Blinzeln Cevap: Siteyi canlandırmak

Alıntı:
kronik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
12-10-2009 Tarihli

Hatıra defteri topiğindenki yazımdan alıntıdır ...

Güzel yüreklerin birbirini yakalayabilmesi için birebir görmeye gerek yoktur bir şekilde birbirini yakalayıp bir şekilde buluyor işte . Tıpkı sitedeki edindiğim dostlarımın yürekleri ile yüreğimin buluşması gibi .
Yalnızca tartışan insanlar değil,dinlemeyi bilen anlamaya çalışan ,hem sevilen hem de sevebilen ,hoşgörülü insanlarda var aramızda ve ben o insanların içerisinde ömrüm boyunca iyi ki varsınız diyebileceğim dostlarımı yani sizleri buldum .

Yüzünü görmediğim ,sesini duymadığım (bazıları hariç)manevi destekçilerim birçok ,yürekten ,çıkarsız dostluklarım dostlarım var.Bu dostluklardan,kimileri gerçek hayata taşındı,kimileri ise umarım bir gün taşınacak.Ve hiçbir zaman kopmayacak bağlarla...
Az geceler sabahlamadık hele de ramazan geceleri osman amcanın dediği gibi .Arif abinin dediği gibi bir gün birbirimizi görmediğimzde hemen telefonlara sarıldık , birbirimiz için endişe duyduk ne oldu aceba diye .Bunun yanısıra hiç mi hakrete uğramadık hiç mi takdir beklediğimiz ama hep görmezden gelinen işlerimiz olmadı ? hiç mi şevkimiz kırılmadı ? çokkkkkkkk ama neyse
herkes gibi bende geçmişdeki site ailesine özlem duyuyorum ben de o günleri tekrar yaşamak istiyorum benimle sorunu olan bana kırlıan var ise de özür diliyorum

Tamam özrünü kabul ediyorum.