Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Yedi milyon Sivaslıya ne oldu?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.02.2011, 07:48   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 961 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yedi milyon Sivaslıya ne oldu?

Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, odanın Şubat ayı Meclis toplantısında hedef tahtasına Kızılay Sivas şubesine yapılan darbe atamasını oturttu.Yıldırım, "Kızılay şubesine 7 milyon Sivaslı dururken bir Adanalının atanmasını kabul edemeyiz. Bir yönetim gelecekse bu üyelerin oyları ile belirlenmeli"dedi.

Kızılay Sivas Şube yönetimine yapılan atamaların yankısı bitmek bilmiyor. Ticaret ve Sanayi Odasının Şubat ayı meclis toplantısında kürsüye çıkan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, darbe atamasını sert sözlerle eleştirdi. Yıldırım, “Bana sen niye her konuda konuşuyorsun diyorlar. Ben konuşmayayım da kim konuşsun, ben konuşmazsam kimse konuşmuyor. Biz bu şehirle ilgili her konuda konuşuruz. Şimdi Kızılay da olanlara bakıp da konuşmamak mümkün mü?” diye sordu. Yıldırım, “İki müfettiş gelecek burada yıllarını Kızılay’a vermiş 200 üyeyi hiçe sayacak. Birilerini görevden alıp tepeden inme birilerini önce üye yapıp sonra yönetime atayacak biz de susacağız öyle mi? Buna karşı susamayız. Bu durumu kabul edemeyiz. Biz dünyanın her yerinde 7 milyon 135 bin Sivaslı var diye göğsümüzü gere gere anlatıyoruz. Gurur duyuyoruz. Ama Kızılay’ın başına Adanalı birini getiriyoruz. Bu olur mu? Yedi milyonu aşkın Sivaslıya ne oldu ki biz Adanalı birini başkan seçiyoruz. Bunu kabullenemeyiz. İki yüz üyeyi sahipsiz bırakamayız. Birileri istedi diye kanuna, tüzüğe aykırı olarak atanan yönetimi tanıyamayız. Eğer Kızılay yönetimine birileri seçilecekse bunun kuralı bellidir. Demokratik kuralar çerçevesinde üyelerin tercihi ile seçilir. Üyelerin tercihi ile seçilen isimlere herkes saygı duyar. Kararlarını onaylar. Onların yaptığı hizmete teşekkür eder. Üyeleri hiçe sayarak seçilme hakkına sahip olmayan isimlerin atama yöntemi ile gelmesini doğru bulmuyorum. Milyonlarca Sivaslının olduğu bir ortamda Adanalı bir başkanın seçilmesi birinci hata. Adanalı bir başkanın altında yönetime Sivaslıların girmesi ise daha büyük bir hata” diye konuştu.

Gazete İzci
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...