Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.02.2011, 10:33   #8
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1249 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Yedi milyon Sivaslıya ne oldu?

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bir sivaslı başkan olarak siz Sivasa ne verdiniz Osman YILDIRIM. Kendimi bildim bileli tso nun başkanısınız.

Hizmet aşkını taşıdıktan sonra nereli olduğu önemli değil. Recep YAZIOĞLU gibi..
Goramaz adamın Sivas'a yatırımlarını bilmiyor musun?
Yiltaş Grup 1'i hariç tüm yatırımlarını Sivas'a yapıyor...
ZaraCcom
TV 58
Anadolu Tıp Teknolojileri
Eğri Köprü Konakları
Zara Balı
Çiçek Su
Yıltaş Çimento
Eser Beton
Sivas Kireç
Zara'ya Diyaliz Ünitesi Açtılar
Eser Prefabrik
Tüvturk Muayene İstasyonu

Kaldı ki STSO Osman Yıldırım döneminde adam odlu önceden hiçbir etkinliği olmayan bir meslek odasıydı şimdi bir etkinliği var... TOBB'un yönetimine girdi adam Sivas'ı oralarda temsil ediyor daha ne yapsın? Şimdi STSO'yu isteyenler hazıra konmaya çalışıyor önceden elini taşın altına sokmayanlar STSO büyüyünce nemalanmaya çalışıyorlar.... Ben Osman Yıldırım'ın arkasındayım geçmişe bakıyorum da sen de benle aynı yaşlardasın Sivas'a bu kadar yatırım yapan, Sivas için bu kadar uğraşan bir ikinci Ticaret adamı görmedim.... Çok büyük Sanayiicilerle akraba, eş dost yakınlığım var bu adamı hiç tanımam ama bizimkilerden çok iş yaptığı kesin...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla