Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - İşte AK Parti'nin Sivas aday adayları
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.03.2011, 19:56   #9
tavarih
Yiğido
NO AVATAR

tavarih Şuan tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2014 12:21

Tecrübe Puanı: 606 tavarih FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İşte AK Parti'nin Sivas aday adayları

Arkadaşlar bugün işim gereği Akparti Sivas il yönetiminden yetkili bir isimle görüştüm. Şu ana kadar ellerinde 46 isim olduğunu söyledi. Ama öğrendiğim kadarıyla hiç kimse başvuru yaparken şehir adı vermiyormuş. Genel başvuru yapılıyormuş sadece. Bu yukardaki isimler sadece Sivas'a yakın oldukları için tahmin edilen isimler. Yukarda görülmeyen de çok isim var gerçekten. Hatta öğrendiğim kadarıyla sürpriz isimler de olabilir.

Yalnız gördüğüm kadarıyla beklentilerimizi karşılamayan bir liste. Habip Soluk ve Can Akın Çağlar gibi isimlerin olmasını beklerdim.

Ayrıca Osman Kılıç ve Selami Uzun neden tekrar aday oldular anlayamadım.

Mustafa Açıkalın ve Hamza Yerlikaya umarım İstanbul vekili olurlar. Böylece Sivas'ta yeni taze kanlar vekil olur.
tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı tavarih'e Teşekkür Ediyor...