Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - İşte AK Parti'nin Sivas aday adayları
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.03.2011, 01:29   #14
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1254 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: İşte AK Parti'nin Sivas aday adayları

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hepsi boş hiçbiri işe yaramaz diyenler kimi vekil olarak görmek istiyor. Yazsınlar da görelim, onları değerlendirelim. Müsteşarlar, genel müdürler aday oluyor. Başka kimleri bekliyorsunuz ?
Valla hepsi boş değil bence ama dediğin Müsteşar, Genel Müdür gibi bürokratların Sivas Vekili olmasını istemem... Turan Topgül bile daha iyi olur... Müsteşar tayfası büyük şehirlerden aday yapılmalı Sivas gibi Semt Takımı kıvamındaki şehirlerin vekilleri şehri tanıyan, sorunlarını bilen burada yaşayan insanlar olmalı... Hakikaten bir kaçını aradan seçtim baktıklarımdan sadece 1 tanesi Sivas'ta yaşayan kişiydi, O da Eczacı Serap Çıtak merak ettim tanıdık geldi isim ve hatırladım... Çünkü ben vekil olmadan önce de onu sokakta gördüğümde konuşabilirim vekil olduktan sonra da sokakta gördüğümde hesap sorabilirim ama bir Mürvet Başçı Sivas ile alakası yok, Sivaslıdır belki ama Şişle İlçe Yöneticisi AKP Kadın Kolları MYK üyesi bir avukat, güzel siyaseti bilen kadın da Sivas'ı bilen bir kadın değil ya da ilk yazdığım kadın mesajda var gerçekten çok ilginç... Daha ilk demecinde batırdı herşeyi tüm şansını yok etti ve ben ne yazık ki bir kadın olmasına rağmen eğer aday yapılırsa bu olayı partime söylemek zorundayım onlarda bu açıklamasında yaptığı gafı kullanacaklar... Kadın ilk açıklamasında, aday başvurusunu yaparken Doğup Büyüdüğüm şehir olan Sivas'tan aday olmak istediğim için buradan aday oldum diyor ama Başbakanlık Özürlüler İdaresi Müdür Yardımcısı olan bu hanımın bahsi geçen İdarenin resmi internet sitesi dahil kendi sitesinde bile özgeçmişinde Ankara Doğumlu ve orada okuduğu yazıyor... Yazık yani... O bakımdan hepsi olmasa da bir kısmı Boş, yani boş insanlar değil ama Sivas'ı temsil edecek insanlar değil, bir kısmı çok dolu bence başka şehirlerden aday olmalılar ve bir kısmı da ki 10 kişi felan hem Sivas'ı bilen, donanımlı, vizyon sahibi insanlar onlardan da 5'i aday olacak... Bunlardan birisi de Sami Aydın, her ne kadar yolsuzluk konularında felan aklanmamış olsa da Vizyon Sahibi birisi, belediye başkanı olmasını istemem çünkü Mimarlıktada çok iyi olduğunu düşünmüyorum göz zevki yok Ama vekil olarak Sivas'a çok şey kazandırabilir...

Bir de bu insanların bir kısmı eski partiler kanuna göre kütükleri olan şehir Sivas'tan AKP üyesi olabilirler o yüzden başvurularını buraya yapmışlardır sanmam bu kadar adamın 5 vekillik için aday olacağını, gazetelere "bakın ne kadar çok talep var" izlenimi yaratmak için yapılan bir pazarlama taktiği de olabilir ki hükümet partimiz bunu çok iyi beceriyor...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...