Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - İşte AK Parti'nin Sivas aday adayları
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.03.2011, 11:23   #15
tavarih
Yiğido
NO AVATAR

tavarih Şuan tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2014 12:21

Tecrübe Puanı: 658 tavarih FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İşte AK Parti'nin Sivas aday adayları

Sayın Kıbrıslı sizin de dediğiniz gibi bazıları başvurularını burdan yapmışlar, bazıları genel merkezden yapmışlar. Buradan başvuru yapanlar buradan aday gösterilecek diye bir kaide yokmuş.

Örnek veriyorum Mustafa Açıkalın Sivas istiyormuş ama İstanbul gösterilebilir. Ya da Edibe Sözen İstanbul istiyor bakarsınız Sivas'tan aday gösterilir. Bütün bunlar genel merkezin tasavvuru olacak.

Bir tespitinizde haklılık payı var. Şehiri bilen insanları istiyorsunuz vekil olarak. Ama ben bu konuda farklı düşünüyorum. Osman Kılıç şehri çok iyi biliyordu ama en büyük hayal kırıklığı oldu.

Bana göre yerelde tanıdığımız isimler değil de Ankara'da etkinliği olan isimler vekilimiz olur diye düşünüyorum. Temennim de bu yönde. Çünkü bu memleketimiz için bir fırsat olmalı. Siyasete girecekler için deneme tahtası olmamalı Sivas. Bu nedenle olabildiğince "Bakan" adayı ve genel merkezde etkinliği olan mümkünse "Müsteşar" v.b. gibi görevlerde bulunmuş bürokratların olmasını isterim.

Eğer Sivas'ta yaşayan bir kişiye de ihtiyaç duyuluyorsa bu isim Sami Aydın olsun birçoğundan iyi olur kanaatindeyim.

Sivas'ta yaşayan Hilmi Bilgin, Zeki Kılıç, Turan Topgül gibi isimler hakkında teşkilat görevleri sırasında gazetelerde bir sürü haberler çıkıyordu. Yerel siyaset ile genel siyaset çok farklı şeyler. Bu nedenle bu isimleri vekil olarak görmek istemem. Aday gösterilirlerse de oy vereceğimi zannetmiyorum Akparti'ye.

Daha önceki seçimlerde de adayları çok ince eleyip sık dokuyordum. Yine aynısı olacak. Adayları teker teker inceleyeceğim.

Mümkün olsaydı Habip Soluk, Can Akın Çağlar, Ünal Coşkun, Edip Semih Yalçın gibi isimleri Sivas vekili olarak görmek isterdim.
tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tavarih'e Teşekkür Ediyor...