Cevap: Hakan ALBAYRAK
şükrü elek dağın bir televizyon proğramında amerika gibi önemli mütefikimiz demesi bir arkadaşımızı bayağı etkilemiş ve utandırmış bağımsızlık benim karekterimdir diyen ATATÜRK'ün kurduğu chp.sinde siyaset yapan bir millet vekilinin sömürgecilerden yana tavır koyması benide üzer ve utandırır ama ben büyük ortadoğu procesinin eş başkanlarından biriyim diyerek orta doğunun müslüman halklarına yapılan bu katliamlara katkı sunan amerkan askerlerinin sağ salım evlerine dönmeleri için dua ediyorum diyen başbakan kürt açılmı adı altında sebahat tunceli hapishaneden meclise taşıyan ve daha dün türk polisine binlerce insanın gözü önünde tokat atılmasına aracı olan içişleri bakanı bu adamı çöpe atmayın kullanın diye amerikaya yalvaran baş bakanlık baş danışmanı cüneyt zapsu tavuk gribi safsatasını ortaya atıp binlerce tavuğu telef ettirip pastörüze yumurta satarak servetine servet katan maliye bakanı domuz gribi vakası var diye milyonlarca dolarlık aşıyı çöpe attıran sağlık bakanı karşıyaka halkının en doğal yaşam ve ulaşım hakkını göz ardı edip ben hayvanların geçmesi için köprü yaptırıyorum diyen çevre ve orman bakanı bütün türk milletinin gözü önünde ulusal kanalların tamamının önünde şeyini şey ettiğimin şeyi diyerel tüm ulusa hakaret eden devlet bakanı ve daha onlarcası tüm bunlardanda utanılması gerekmiyormu çünkü türk ulusunun bir üyesi olarak ben utanıyorumda