Alıntı:
sefaiyem Nickli Üyeden Al?nt?
vaybe şöyle bakıyorumda herkes kendi halinde ben sizlere soruyorum hangi belediye başkanı 5 yıl görev yapıp altına 100 bin tl lik jeep alıp apartaman yapıp dersane açtı size soruyorum ey halkım halil selvi denilen şahısı herkes tanıyor nesi vardıı halil selvinin birden bu servete nasıl kavuştu hiç soruyormusunuz kendinize çok merak ediyorum ezillen gene benim köylüm gene benim halkım allah rızası için sizlere soruyorum nasıl göz yumdunuz bu hırsıza 35 yılıdır çalışıyorum beliki aldığım maaş onunki kadar olmasada onunkine yakın inanırmısınız bir dikili ağacım yok hee tek hırsız halil selvimi hayır o belediyenin muhasebecisi allah size öyle bir ceza veririki hiç bir zaman unutmassınız bnm masum köylümün parasını çalıp yemek neymişş allah sizee soracak halil selvi sivasta jeep e binip gezince hiç sormuyormusunuz yaa bu adam bunları nasıl alır neyle alır diyee üstüne üstün bir de bir kahbe yüzünden köyün huzurunun bozulduğu cabası ŞİMDİ OTURUP İYİ GENE DÜŞÜNME ZAMANI SÖYLEDİKLERİMDE BİR TANE YANLIŞ VARSA SÖYLEYİN
|
YAZDIKLARIN BELKİ DOĞRU BELKİ YANLIŞ DOĞRUYSA ŞAYET MEVLA HEM BU DÜNYADA HEM DE ÖBÜR DÜNYADA SORAR HESABINI . ARTIK O DÜŞÜNSÜN . EZİLEN HALKIM DİYORSUN, HAKLISIN . MAALESEF BİZİM HALKTAN HAYIRA ÇALIŞAN PEK YOK BAKSANA İDAREYİ KİMDEN ALIP KİME VERİYORLAR DOĞRULARI GÖRMEK VE YAPMAK DİLEĞİYLE