Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Malik Ecder Özdemir Adaylığını Açıkladı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.03.2011, 00:54   #23
Deliilyasliyiz
Tecrübeli Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deliilyasliyiz Şuan Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2012 20:23

Tecrübe Puanı: 733 Deliilyasliyiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Malik Ecder Özdemir Adaylığını Açıkladı

inkar etmedim zaten.Belediye seçimleri farklıdır.Şuanda belediye başkanı yine akbulut ailesinden yine chp den.Belediye başkanı çalışmıyor,hizmet getirmiyor desem inkar etmiş olurum tam aksine gayet başarılı buluyorum.Ama genel seçimlerin farklı olacağını düşünüyorum.Halk adaydan çok genel politikalara oy veriyor.İyi birşey mi derseniz ben hem iyi hemde kötü taraflarının olduğunu düşünüyorum o ayrı.Ama 70lerin popülist siyaset anlayışıyla günümüzde siyaset yapılamayacağını düşünüyorum.Yaparım ederimle olmuyor malesef.Gürsel Tekin'i dün teketekte izledim elimden geldiği kadar chp yi takip etmeye çalışıyorum gayet güzel konuştu oldukça samimi olduğuna da inanıyorum.Ama chp'nin siyaseti anti-akp üzerine kurulu oldukça bu halk chp ye oy vermez.Yanlış anlaşılmasın bu söylediğim tabiki akpartiyle aynı düşünsün demiyorum.Kendine özgü politikalarla oy istemeli.Akparti onu yaptı bunu yaptı diyeceğine oturup hakkaride neden 40 küsür oy aldım diye sorgulamalı.Birçok yerleşim yerinde chp tek oy dahi alamadı.Düşünebiliyormusunuz Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk partisi en köklü parti oy dahi çıkaramıyor.Nedenini chp li arkadaşlarımla tartıştığımda şu cevapları alıyorum akp kömür dağıttı oy aldı,akp dini sömürdü oy aldı vs vs..kusura bakmayın ama 1 kilo makarnaya 2 torba kömüre bu millet oyunu satmaz.veririm der yine vermez siyasetle ilgilendiğinize göre yerelde bu işlerin nasıl olduğunu bilirsiniz.CHP kendini sorgulamalı chp yenilenmeli chp değişmeli..Bu gidişle etnik siyaset yapıyor diye eleştirilen mhp ve bdp nin farklı bir versiyonu hale gelecek.
Kılıçdaroğlu ilk geldiğinde taraflı tarafsız herkes bir "birşeyler değişiyor" diye düşünmeye başladı ama gelin görünki chp aynı chp.. canan arıtmanla başörtüsüne karşı çıkan,kılıçdaroğlu ile yok havuzlu villadır yok gemiciktir dünyadan bihaber balon siyaset yapan,Süheyl batumla orduyu siyasete karışmaya davet edip olmayıncada kağıttan kaplan diyen,önder savla vekili olduğu miletin kutsal değerlerini küçümseyen chp..bu liste uzar gider.
Baykallar gider kemaller gelir ama chpde kafalar değişmedikçe chp iktidar olamaz.
Saygılarımla...
Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Deliilyasliyiz'e Teşekkür Ediyor...