Cevap: Malik Ecder Özdemir Adaylığını Açıkladı
Ben her zaman yazdım yine yazacağım .Bu ülkede insanlar takım tutar gibi parti tuttuğu sürece bir arpa boyu yol ilerleyemeyiz.gecmişi kurcalyarak bir yere varamayız yaşamım boyunca tecrübelerime dayanarak yaptığım tespitlerim neticesinde sağ partilerin özellikle (Demirelin,Türkeşin,mesut yılmazın,tansu cillerin) ve daha bir çok sağ görüşlü liderlerin ülkemize caktığı kazıktan başka ne yaptıklarını sağ görüşü savunan bir arkadaşım lütfen acıklasında bizlerde hak verelim hayatım boyunca sol partililere oy vermemiş birisi olarak diyorumki aramıza sokulan sağ,sol nifaklarıyla bizleri bir birimize düşman gibi baktıranlara lanet olsun sevginin dostluğun kardeşliğin olmadığı siyaset olmaz olsun biz ülkemizi en iyi yönetecek siyasi partiyi sececeğimiz yerde kendi kendimizle sürtüşerek guruplaşıyoruz ülkesi için calışan her parti benim için aynıdır bunun adı sağ olmuş sol olmuş hiç fark etmez sol partilere gösterilen kin ve nefrete anlamakta zorluk cekiyorum ülkeme hizmet etmek için calışanlara önümüzdeki genel secimlerde başarılar dilerim