Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.04.2011, 22:58   #48
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1356 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: BBP'den "İdam" Kampanyası

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne olursa olsun ben yine de öldürmekten yana değilim. Eğer kısas yaparsak helaldir fakat ben o yoldan gitmek istemiyorum. Çünkü affetmenin (af derken suçluyu salmak değil, canını bağışlamak ama cezasını yine çekmesi) daha büyük birşey olduğuna inanıyorum.

Affın en güzeli, hasmını ezmeğe müktedir iken yapılandır. Ömer bin Abdülaziz

Suçludan öç almak adalet, onu bağışlamaksa fazilettir.
Duman kardeşim

Kayseride öldürülen İstanbul da öldürülen Sivasta öldüren masum yavrularımıza yarın mahşerde ''hangi suçtan dolayı öldürüldükleri sorulduğunda'' ne diyecekler acaba.

Tek taraflı düşünüyorsun . Öldürülen bu insanların yaşam hakkı elinden alınmış , analarından ümitlerinden okullarından herşeyden onlara danışılmadan koparılmış sen bağışlayalım diyorsun.

Senin benim ailemde olsa bu cinayetler yine aynı şeyi der miydin ateş düştüğü yeri yakar.

İnsan bozması yaratık beline nefsine hakim olamıyor elinde şekerleriyle çocukların yaşamına kastediyor. NE HAKLA. ONLARI DÜNYAYA MI GETİRDİ BİRGÜN OLSUN KARNINI DOYURDU ONLAR İÇİN UYKUSUZ MU KALDI VS VS VS
Ne hakla öldürür.

Hala sizin savunduğunuz cezasistemi yürürlükte zaten görüldüğü gibi hiçbir suça da engel olamıyor iddiaya girerim bu hafta içinde 5 cinayet daha duyacağız.

ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN BU GİDİŞAT GİDİŞAT DEĞİL.