Cevap: Pegasus, Sivas'a uçacak
Doğrudan yurt dışı uçak Sivas için hiçte verimli değil..
Her gün sefer olamayacağına göre, yurt içi İstanbul, İzmir gibi şehirlere kısa beklemeli bağlantı vermek çok mantıklı, hiç olmazsa Sivas'dan bu şehre yeni bir sefer eklenmiş oluyor, yurt dışındaki arkadaşlar bugüne kadar Kayseri'den ya da İstanbul'dan 5-6 saat beklemeli hatta bir gün atlamalı geliyordunuz, Kayseri'den Sivas'a ne kadar zamanda ve nasıl geliyordunuz bir düşünsenize.?
Pegasus yurt dışını bağlamak mantığı ile de Sivas'a sefer açtı. Yurt dışındaki vatandaşlarımıza Kayseri' ye gelmek yerine THY nin akşam seferi ya da Pegasus uçuşunu bağlayacak şekilde seyahat öneririm, saatleri bağlantı için çok uygun.
Ben şahsen yurt dışı çıkışlarımı böyle planladım. Pegasus yurt dışı fiyatları çok uygun ve bağlantı saatleri çok iyi, tek eksiği her gün olmaması.
Otobuse 60 tl verip 12-14 saat seyehat edeceklere sorarım 69 tl verip mis gibi 1.5 saatte İstanbul'da ya da en fazla 3 saatte İzmir ya da Antalya'da olmayı neden düşünmezsiniz.
Benim geçen hafta Trabzon'a gitmem gerekti, otobüsle en az 10 saat ve 60 tl yi buluyordu, arabamla 5-6 saat gibi çekiyordu ama yakıt masrafı 100 TL civarındaydı, THY ile aktarmalı 99 TL ye gittim ve 4 saatte misler gibi Trabzonday'dım.
|