Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Malik Ecder Özdemir'den Sivasspor Ziyareti ve Stadyum Açıklaması
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.04.2011, 19:29   #15
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1221 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Malik Ecder Özdemir'den Sivasspor Ziyareti ve Stadyum Açıklaması

Bazı abilerimiz demiş ki "Diğer vekillerimizden de bekliyoruz" Hala bir şey bekliyor musunuz abilerim? Bu konunun özelinde konuşuyorum, herkes ile kavga ediyorlar, kulüp ile de kavgalı değiller mi? İnsan içerisine çıkacak halleri mi kaldı ki Sivasspor'a destek ziyaretinde bulunsunlar... 1 tanesi bile seçim çalışması için gelmedi Sivas'a... Şimdiye kadar eleştirmedim pek onları, sadece doğruyu yapan vekilimizi burada yazdım bir de Selami Uzun'u FB beresi için eleştirdim ama hakikaten hiçbir şey yapmadılar artı 80 öncesinde yapılanların taşınmasına da göz yumdular, engel olmadılar... Rahmetlik Yazıcıoğlu ile Malik bey en küçüğünden Dikimevi konusunda yalnız kaldılar... Ankara'da platform kurdular, Abdullatif Şener'de katıldı, Doğan Ürgüp Sivaslılar Federasyonu başkanıydı o da katıldı, Sivas'ın kanaat önderleri katıldı ama AKP'li vekiller katılmadı o toplantıdan Milli Savunma Bakanı ve Başbakan ile görüşme kararı çıktı gelin dediler birlikte gidelim o na bile gitmediler hatta Başbakana gidilmesini engellediler... Bu memleket hainliğidir başka birşey değildir...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...