Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 3 Sivaslı 3 ayrı ilin listesinde yer buldu
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.04.2011, 11:26   #6
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1206 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 3 Sivaslı 3 ayrı ilin listesinde yer buldu

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın abircan bir haberi hemen ayrımcılığa bağlamasanız daha iyi olur bence. Çok yanlış bir tutum. Bu anlayışı anlamakta zorluk çekiyorum. Benim tahminime göre daha birçok Sivaslı vardır ama henüz bunları bilmiyoruz. Biraz araştırmak lazım.

Eski valimiz Veysel Dalmaz'ı ve aslen Erzurumlu olan ama Sivas'a da kan bağı olan İdris Güllüce'yi de ekleyebiliriz. Binnaz Toprak'ın Sivaslı olduğunu ilk kez duydum. Birazdan daha detaylı bakacağım. Tahminim birkaç Sivaslı aday daha bulabilirim gibi.
Yok yok ben Abircan abimle aynı fikirdeyim ama ayrımcılık mezhepsel değil, ideolojik... Yani sağ sol diye ayrımcılık yapılıyor yoksa Sabahat Akkiraz MHP'den aday olsa ya da AKP'den aday olsa yazılmayacak mıydı? Sabahat Akkiraz'ın Sivaslı olduğunu herkes bilir... Yoksa ayrım Alevi sünni, Kürt Türk ayrımı değil yani fakat bir ayrım var Sivas'ın gazetelerinin çoğu böyle, güç kimdeyse ondan yana Sivas'ta güç CHP'de olsun bak nasıl yazıyorlar Binnaz Toprak'ı, Sabahat Akkiraz'ı...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...