Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 3 Sivaslı 3 ayrı ilin listesinde yer buldu
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.04.2011, 13:59   #10
stbmurat
Yeni Yiğido
NO AVATAR

stbmurat Şuan stbmurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.02.2013 16:01

Tecrübe Puanı: 0 stbmurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 3 Sivaslı 3 ayrı ilin listesinde yer buldu

arkadaslar ben istanbul da yasayan sıvas asıgı bır kardesınızım.ıstanbul da en cok sıvaslı var dıyoruz ama partılere baktıgınızda ıstanbulda aday olan akp de yazılanlara gore tek bır kısı var.ben de bılmıyordum ama burada oyle yazıyor.sıvaslı olupta hıcmı bır yırtık adam akp den aday gosterılemıyor.sıvasdan yırtık bır aday cıkaramadıktan sonra mıllet verkılı olsa ne olurkı bakan olamadıktan sonra.
SİVAS BİR TÜRKİYE GERCEGIDIR.cunku alevısı burda.sunnı sı burda.kurdu burada turkü burada.sagcısıyla solcusuyla.her etnık gruptan ve her ırktan ınsanlarla anlasabılıyoruz bu topraklarda ama neden se suandakı gucun sahıbı olan R.TAYYİP ERDOGAN a bu gucu yansıtamıyoruz.bızler bırlesemedıkten sonra ve nufusumuzu gosteremedıkten sonra 5 degıl 25 tane sıvaslı mıllet vekılı olsa neye yararrr.ben bu kısılerın hıcbırının sıyasetten anladıgını zannetmıyorum.......
saygılar sunarım herkese..murat kılıç
stbmurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar stbmurat'e Teşekkür Ediyor...