Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.04.2011, 17:05   #765
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1316 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
kuzu_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yukarıdaki yorum yapan kardeşim ne güzel açıklamış partisinin zihniyeti aynı milli şef dönemi gibi olsun istiyor galiba
bbp barajı aşamaz niye oy veriyorsunuz apdüllatif şener tek başına ne yapacak niye oy veriyorsunuz
akp dindar bir parti niye oy veriyorsunuz bende diyorumki ben ak partiye oy vermeyeceğim
ama memleketim açısından önce apdüllatif şeneri düşünüyordum sonra malik beyi senin yaptığın yorumdan sonra anladımki chp ,ye de oy vermeye gerek yok zaten iktidar olamayacak boşuna oyumu neye heba edeyim ak partiye vereyim
beyler bırakın artık şu kafatascı siyaseti üç partinin,beş partinin,bağımsızların meclise girmesi çoğulcu demokrasinin bir erdemidir
bunu gerçi sizin anlamanız çok zor siz hep demokrasiyi ,laikliği bir amaca giden yolda bir araç olarak kullandığınız için anlamanız çok zor
iki dönemdir türkiye için sivas için hiç birşey yapmayıp yılları hamaset siyasetiyle geçiren bir akp,nin tek başına iktidar olmasının tek sebebi sizin gibi düşünen sizin gibi hareket eden partinizdir şapkanızı önünüze koyun bir düşünün
yorum yaparken bile kullandığınız dindar kelimesi beni vede benim gibi düşünen bir çok inançlı kardeşimi üzer
herkes inancının gereğinin yaşar biz kimseye inancının yüz karası olan yakıştırmaları yapıp incitmiyorsak sizde bizim inancımıza saygı duyun
soz söz senin tabirinle her dindar akp,li değildir her akp,lide dindar değildir onlar sade işlerine geldiğinde o kisveye bürünmüş şeytanlardır
neden baş örtüsü mitingleri protostoları yapılmıyor çözüldümü baş örtüsü türkiyede üniversitelerde hayır
ama kamoyu araştırmalarında akp düşük çıkarsa yine kaşır o yarayı bizim saf milletimizde görmez oynanan oyunu
Protestolar yapılmadı öyle mi?
Meseleye yakınlığınız bu kadar..
Kafatasçı siyaseti kim yapıyor ortada..Oyların Türkiye'ye dağılımına bakınca görürsünüz..CHP'nin nasıl kadrolaştıysa 411 vekilin kararı bile vız geliyor CHP'ye..Siz eğer önünüze bir engel konularak durdrulmadıysanız,özgürlüğü elinden alınmış biri değilseniz,neden başörtüsü,imam-hatip gibi konular gündeme getiriliyor anlayamazsınız..Türkiye 1.siclerini sırf İmam-hatip okudun diye,doktorluktan men edenler kafatsçı değildir de nedir?