MEKANIN CENNET OLSUN ARKADAŞIM!!!
Başkale’de 15 Nisan 2010 tarihinde uyuşturucu operasyonuna giderken geçirdiği kazada şehit olan polis memuru Ramazan Aslan kazadan 2 gün önce Bafra Umut Derneği'nden fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler için yardım talebinde bulunmuştu. Bunun üzerine Bafra umut derneği Polis memuru Ramazan Aslan’ın talebini yerine getirmişti. Bu yılda Bafra Umut Derneği Ramazan Arslan'ın ölümünün 1. yılı anısına, Başkale’de okulumuz öğrencilerine kıyafet yardımında bulundu.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Gelen yardım malzemeleri Başkale Emniyet müdürü Yusuf Cankurt ve polis memurlar tarafından Başkale Ayyıldız ilköğretim okulu öğrencilerine,Okul İdaresi ve Öğretmenler tarafından dağıtıldı. Kıyafetlerin alan öğrenciler çok mutlu olduklarını belirterek bize yardımda bulunan dernek yetkililerine teşekkür ediyoruz dediler.
Kıyafet dağıtımından sonra Emniyet mensupları öğrencilerimizle okul bahçesinde ve sınıflarında biaraya geldiler.Polis abilerine ve Polis ablalarına sorular sordular.
Ayyıldız İlköğretim Okulu olarak başta İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Yusuf CANKURT'a,Samsun Bafra Umut Derneğine ve yoğun mesailerinde bize vakit ayıran cefakar Türk Polisine teşekkürlerimizi sunarız.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]