Alıntı:
aysima58 Nickli Üyeden Al?nt?
necmeddin bey kardeşime çok teşekkür ediyorum evet sitede rahatımız kaçtığı için artık girmiyoruz çünkü bazı yöneticiler taraf tutuyor bazı yöneticilerde tanımadığı bilmediği bayanları başka bayanlarla karışıtırıp çaktırmadan hakaret ediyor kaldıki ben böyle anlıyorum o kişinin bana yazdığını artı suçum ne biliyormusunuz çiçek gönderme sayfasında çiçek gönderdiğim arkadaşlarımın içine kendi isminide yazmaktı ben jest yaptım adam bana hakaret etti işte bizim hemşehrilerimiz böyle ne diyebilirimki herkesinde anası var ve bende bir anneyim bacıyım ve o yöneticinin karıştırdığı bayanlarla uzaktan yakından alakam olmaz asla benim burda iki arkadaşım var biri kardelen biri goramaz hocadır onlar nasılsa bende aynısıyım bu konuyu açmışınız bende içimi döktüm çünkü çok üzdü beni bu yakıştırma artı her kadın aynı değildir unutmasın sayın yönetici eğer aynı olsaydı kendisini doğuranda bir kadındır.konuyu açan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum hoşçakalın.
|
bende size çok teşekkür ediyorum sevgili kardeşim benim amacım herkesin görevinin bilincinde olması bin bir emekle ortaya getirilmiş ve yıllardır sivasa ve sivaslıya hizmet amacıyla kurulmuş bu güzel sitenin yok olup gitmesine göz yumulmaması birleştirici olunması üyelere yönelik kolaylıklar getirilmesi ve en önemliside bu siteye üye akışı sağlanması en çok teşekkür alan ve en çok izlenen ozanlar linkinde olduğu gibi siteninde sessizliğe bürünmesinin önüne geçilmesi bu site olmazsa herkes şunu iyi bilmeliki ne genel koordinatör ne moderatör ne de nevigatör kalır.