Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.05.2011, 22:49   #17
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1529 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın

Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu arada Necbettin abiden ozur dilerim konu biraz dagilti.Sitenin duzelmesi icin bir cok konu acildi sonuc hep ayni hemserilerimizin ve uye kardeslerimizin biraz daha duyarli olmasi lazim herseyin yoneticilerden beklemek yanlis yonetici abilerin kardeslerinde her goruse her dusunceye her uyeye ayni adelet gozuyle bakmasi lazim kimse yanlis anlamasin ben oyle bir sey var demiyorum bu zamana kadar yapilan yorumlarin cogunda bu gibi sikayetler var umarim bunlar dikkate alinir saygilar..
özür dilemek için bir neden yok sevgili kardeşim yapılan yorumlarda bir yerde konunun içerisinde elbette hepimize düşen görevler var ama sorumluluk yöneticilerde ben hiç kimseyi suçlamadan el birliği ile siteyi yok etmeyelim diyorum yazık olmasın bunca iyi niyete ve emeğe benim söylemem bir anlam ifade etmez ama bir yöneticinin siteye kırgın olan arkadaşlara örneğin osman eceye sandallıya sivabursa ve diğerlerine birer özel mesaj atarak gönülleri alınamazmı bu adımı atan yönetici arkadaş hiç bir şey kayıp etmez ama inanın hem site hemde yönetici arkadaş çok şey kazanır bu tüm sivaslıları bir araya getirmek için yapılan güzel hizmette yok yere heba olup gitmez saygılarımla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...