Cevap: bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın
dün çok doluydum necmeddin bey size teşekkür edemedim bu arada bilal ve hasan kardeşim ve can bacım krdelen sizlerede teşekkür ederim çok güzel yorumlar yapmışınız elinize emeğinize sağlık kardeşlerim.
sayın necmeddin bey kardeşim bu konuyu açtığınız için size çok teşekkür ediyorum sizinde elnize emeğinize yüreğinize sağlık ama bizim halkımız özür dilemeyi aşağılık sanıyor dilemezler artı birde kırdıkları için bizleri gurur duyarlar şöyle dedim iyi yaptım böyle yazdım oh olsun gibi inanın canımız sıkılıyor ama insan kırıldığı zaman bidaha dönüp bakmak istemiyor benim suçumuda yazdım dün eğer suçluysam ben özr dilemeye hazırım çünkü özür dilemek benim düşünceme göre bir büyüklük bir erdemdir bilmeyen varsa öğrensin artı benim yorumuma kimse alınmasın sakın zaten okuyan insan anlar kendisine yazıldığını ben burda kimseye kırgın ve küskün değilim bir kişi hariç onunda adını bile ağzıma almak istemem çünkü artık benim için öyle biri yok tanımıyoum ama bilal kardeşiminde dediği gibi özürdilenirse belki dönerim aslın hiç girmiyektim kazayı göreyim diye girmiştim o arada sizin konunuzu gördüm necmeddin bey ve yazma gereği duydum saygılarmı sunuyorum hoşçakalın.
|