Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt?
ganster kardeşim.
Ne olursa olsun.
Bir milletvekili eğer Türkiye Cumhuriyeti milletvekili ise kesinlikle devletine küsüp çareyi Avrupada aramamalı.
Tamam bazı vatandaşlar sorununu çözmek için bu yola başvurabilir ama bunu beni temsil edecek şahıs yapamaz.
Burada kabul edilemez kuralları da kabul ettirmeye çalışan birisi bana zorla vekil tayin edilmek isteniyor.
Adı ne milletvekili.. Benim vekilim mi? Ben onu tercih etmedim ki. Senin mi? Sen de tercih etmedin. Bu ne o zaman?
|
Yaşınız yazmadığı ve fikir uyandıracak resimde olmadığı için aktassa diye hitap edeceğim,mazur görün.
Emin olun sizin kadar bende aday listelerine tepkiliyim ama ilk yazımda da belirtiğim gibi sadece habere konu olan içeriğe açıklama getirmek istedim.Ben size sorayım aktassa:
Haberde yazılanlar kabul edilebilecek,yutulacak,sindiri lebilecek şeyler mi?(İşgalci,faşist Türk ordusu,kürdistan vs)Yazılarınızdan cevabın hayır olduğu sonucuna varıyorum.Ben bunları söyleyen babam olsun bir dakika olsun yüzüne bakacak insan değilim.O yüzdendir ki doğru mudur değil midir diye bir araştırma yapmak istedim ve asparagas olduğu sonucuna ulaştım.Sizlerle de paylaşmak istedim.
Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
AKPM'nin kararlarının içerisinde işine geleni kullanırsın işine gelmeyeni kullanmaz karşı çıkarsın tamam da mantıklı olan vardır imzalarsın mantıksız olan vardır imzalamazsın... Bu görüşlerin kabul edilmesi söz konusu olamaz, işine gelemez gelmemeli, bu görüşlerin işine gelmesi demek BDP ile aynı fikirlere sahip olmak demektir... Orada hanımefendinin CHP ve MHP üyeleri ile birlikte anında tepki göstermesi gerekliydi ama kendileri Başbakana birşey sormadan Türkiye'nin lehineymiş aleyhineymiş bir fikir üretemediklerinden imzalanmış gitmiş demek ki o dönem bu olayı çok iyi hatırlıyorum bende ancak mesela kendisi Türk-İsrail dostluk platformunun başkanıdır aynı zamanda  O kadar olay oldu da bir tek tepki vermedi ne zaman ki One minute ve mavi marmara çıktı ancak ayrıldı görevinden...
|
Mesude Nursuna MEMECAN?Benim için kocaman bir soru işareti.İkinci yazımda da belirttiğim gibi adını listeler açıklandığı gün öğrendiğim insan.Halende hiçbir fikre sahip değilim.(Türk-İsrail bilmem ne başkanı,falan fıstık)Canı cehenneme..
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve illaki yorum yapanları gıyaben analiz etme şansı buluyorum.Eğer sizde benim yazdıklarımı böyle anlıyor ve yorumluyorsanız,inanın başka hiçbir şey demiyorum Kıbrıslı abicim.