Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.05.2011, 16:18   #25
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1821 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın

siz galiba arka sayfaları okumadınız sayın lady hanım şimdiye kadar bizimde iyi yada kötü emeğimiz geçti bu siteye suçumun ne olduğunu iki üç defa tekrar edip yazmışım dimi ve karşılığğında aldığım hakareti size bir bayansınız çiçek gönderdiğiniz isimler arasına kırlmasın alınmasın diye cley yazdım suçum budur benim ve karşılığında bu sitede eskiden bulunan iki bayanla aynı kefeye kondum peki siz benim yerimde olsanız naapardınız dua etsinki anne olduğumdan dolayı anneler değer veririm saygısızlık yapmadım çünkü dediğim gibi sizde bayansınız ve o kişiyi doğuranda bayandır her bayan aynı kefeye konulacaksa önce evindekiliri düşünsün ve tanmadığı birine böyle yakıştırmalar yapmasın dilemezseniz dilemeyin kimsenin özür beklediği yoktur artı site kıtlığıda yoktur tek sivas sitesi burasıda değil kendinizi yöneticiyim diye fazla yükseklere atmışınız biz üyeler gittikten sonra senin yöneticiğin kime kalacak acaba artık site kurucusuna birda diğer yöneticilere yaparsın işte alın kalan üyeler size harika bir yönetici ve üç beş üye güle güle kullanın bu siteye girsem bile arada kardelen için belki girerim.baksanıza hiç tadı tuzu kalmamış.özür dilemezmiş çokda tındı üyeler .
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla