Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.06.2011, 09:23   #35
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4546 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın

Selam sevgili arkadaşlarım.Uzun zamandır işlerim nedeniyle sizlerden ayrı kaldım bu aralar kısada olsa siteye girmeye özen gösteriyorum.Bütün yorumları tek tek okudum pek çoğuna katılıyorum sitemizdeki durgunluğu bende fark ettim kendimize ceki düzen vermemiz adına bazı arkaşaşlarımız sitemizde olan biteni dile getirmiş sitemizin gecmişini ve geleceğini masaya yatırıp olumsuzlukları ortadan kaldıralım diyerek herkes görüşlerini paylaşmış hepinize saygı duyarım ve ayrı,ayrı teşekkür ederim biz sivaslılar net olarak bir aileyiz bir bütünüz burası tüm sivaslıların ortak buluşma yeri hepinizin samimiyetine inanıyorum biz yöneticilerde insanız zaman zaman hatalara düşebiliriz 57 yaşında belki bir çoğunuzdan yaş olarak büyük ağbeyiniz olarak ben kendi adıma özür dilerim özür dilemek bir erdemliktir.
İnsanın değeri, biraz da başkalarının kendisi hakkında düşündükleriyle ölçülür
.