Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt?
Çok büyük konuşuyorsun..
Ben sana dedim olayı..
O olay Cuma namazı çıkışı oldu.
Sivas halkı da şimdiki gibi herşeye tepkisiz değildir.
Allahsız, kitapsız dersen camiden çıkan insanlara karşılığında fırçanı yersin...
Sen inanmıyorsun, ben de olayın canlı tanıklarını biliyorum...
Ondan dolayı orada bulunanlara iftira atamazsın.
Bende sana provakatörler var diyorum. İnsanlar suçlu değil sadece cahil. Üç beş çapulcu ortalığı karıştırınca onlar da galeyana geldiler ama öyle yakma gibi girişimi bu insanlar yapmadı.
Gerçi sende sanki kendinle mi çeliştin anlamadım.
Daha önce o fotoğraflar montaj, provakatör yoktur diyorsun, ben sana delil sununca evet provakasyon olabilir diyorsun.. Neyse...
Bu arada iyi niyetle söylediğinin farkındayım ama angut vb. şeyleri bana öğretebileceğine de emin olmamalısın. 3-5 kendini bilmez angut aptal, kafasına birşey girmez diye kullandı diye sen o kuşun asıl görevini bilmemezlikten gelemezsin. En azından bilinen gerçekleri değiştirmek sana yakışmaz. Değil mi?
Saygılarımla..
|
kardeşim ben provakatörler var derken ilk baştan olayları tertip etme aşamasında dedim. resimdekileri demedim. olayları takip eden kişilerden duyduklarım kadarıyla. insanları camilerin önünden meydana getirme aşamasında şalvarlı sakallı kafalarında sarıklı kişiler olarak anlatıldı. meydana gelindiğinde ilk olarak valilik binasının taşlanması aşamasında insanlara gaz verip galeyana getirdikten sonra kaydukları söylendi. paovakatörlükl konusunda dediğim o benim. sonrasında herkes kendi başınaydı. biz seninle ayrı şeylerden konuşuyoruz. benim söylemek istediklerimi anlamamazlıktan geliyorsun yada anlamak istemiyorsun. ben sivasa çalınan kara lekeyi anlatıyorum. orada bulunanların o akşam saatinde ne işleri var diyorum. neden diyorum. sivasın geleceğiyle oynamaya ne hakları vardı diyorum. sana sivaslıyı anlatıyorum. yapılanları kınadığımı söylüyorum. bunun dinle imanla bir ilişkisi olmadığını anlatıyorum. boşver. zaten bu tartışma hiç bir yere varmaz. olaylara farklı kulvarlardan bakıyoruz. sen olayları bir kaç kişiye yüklemek istiyorsun ben orada bulunanlarda tertipleyenler kadar suçludur diyorum. birisi haydi hep beraber intihar edelim deseydi oradakiler intiharmı edecekti. ben hiç bir zaman söylediklerimle çelişmem. ne söylediğimi ne savunduğumu gayet iyi bilirim. etrafımızda hiçmi provakatör yok halende var. insanlar uysa neler olur neler. ama bu kara leke sivasın alnından hiç bir zaman silinmeyecek. sivasın bu kadar geri kalması hep bu yüzden değilmidir. herkesi aklı selim olmaya davet ediyorum. suçu başkasında aramak yerine kendimizi sorgulamamız lazım.