Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - İşte Madımak'ta PKK izinin işaretleri
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.06.2011, 00:17   #21
Kibrisli
Usta Yiğido
 
Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 4.738
Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: İşte Madımak'ta PKK izinin işaretleri

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Öncelikle orada halkı galeyana getirenler bir insan önüne çıkarılmalılar.
Olay zamanlarında hatırlıyorum.
Şu an çok ünlü bir bağlama ustamız da ruhsatsız tabancası ile görüntülenmişti ama o hafta geçince nedense olaylardan birden adı silindi.
Diğer halkı kışkırtan kişi zaten öldü. İyi veya kötü. Ölmüş adamın arkasından konuşmak bize yakışmaz.
Geri kalan masum yere sırf kameralarda yüzleri seçilip karakollara alınan masumları da tanıyorum. Komşularımız var.
Eeee.
Suçlu kim o zaman?
İlk cümlelerine birşey diyemem. Silahlar, halkı garelyana getirenler felan onlar hakkında tartışmaya girmem...
Bak ben bu sitede her türlü siyasi konuda yazarım ama yazmak istemediğim 3 konu vardır. Türban mevzusu, 2 Temmuz olayları ve Deniz, Hüseyin, Yusuf hakkında. Çünkü Türban konusu bazı arkadaşlarımızın hassas olduğu bir konu, 2 Temmuz Tüm kent olarak hassas olduğumuz bir konu Denizlerde benim hassas olduğum bir konu. Kırmak ve kırılmaktan korkarım. O yüzden tartışmayacağım sadece tek söyleyeceğim sizin komşunuz dahil eğer o güruhun içerisindeyse kameralarda görünen görünmeyen ama orada olan kalabaların içerisindeki herkes suçludur, bu olaya karşı olmasına rağmen o güruha tepki göstermeden evlerinde korku ile oturan diğer Sivaslılarda suçludur. Bu konu hakkında tek söyleyeceğim budur. Elimden geldiği kadar yazmak istemedim ama senin tek cümlene cevap verdim o da: "Halk suçlu değil sadece cahil" hangi cehalet insanların yanarak ölmesine göz yumar ya da çanak tutar? Hangi cehalet orada provakasyona gelir? Hangi cehalet ülkenin kurucusunun büstünü yerlerde sürükler, kendi vilayetinin camlarını kırar, provakatörler çakmağı çakarken "YAKIN LA YAKIN YAKIN" diye bağırır. Bunları Sünni bir Müslüman olarak yazıyorum, bunu da özellikle belirtmek isterim. Orada yananlar candır, alevi ya da sünni hatta hristiyan ya da dinsiz olmaları önemli değildir. sadece bir CAHİLLİK kelimesi ile yok sayılamaz, suçsuzlardı denilemez. Burada suçlu herkestir silahla ateş etmiş Arif Sağ'da, askerlerini oraya götürmeyen Tugay komutanıda, 37 kişi öldükten sonra "Halktan kimse ölmedi" diyen başbakan Çiller'de, "Gazanız mübarek olsun" diyen Temel Karamollaoğlu'da cezalarını çekmelidirler.
__________________
TÜRKİYE İÇİN AB'YE HAYIR

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...