Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.06.2011, 22:04   #18
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 820 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas'ta Akp Rüzgarı

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu adamların 8 yıl , (büyük ihtimalle 4 yıl daha) tek başına iktidar olma nedenleri nedir ? Eleştirenler mi çok akıllı oy verenler mi gerizekalı.
Nedenini başka bir forumda şöyle açıklamıştım:

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Malik Ejder beye zaten şehrin genelinde sempati ile bakılıyor. Bu sempatinin nedeni röportajın satır aralarında gizli. Mesajlarımızı okuyorsa veya bir şekilde bu mesajlar kendisine iletilebilirse benim kendisinden istirhamım ''inançlara saygılı, dini özgürlüklere açık, dindarlara karşı soğuk olmayan, Tunus tipi laiklik özlemi çekmeyen'' sosyal demokrat vizyonlu bir CHP'nin halkın huzuruna çıkarılmasıdır.

Bu ülkede dindar Müslüman çoğunluk korkuyor, Ak Parti iktidardan giderse çocuklarımız yeniden lisede, üniversitede başlarını açmaya zorlanacak mı diye? Evet korkuyoruz, ben de korkuyorum, şu an üniversiteye başörtüsüyle giden kardeşim muhtemel bir iktidar değişikliğinde başını açmaya zorlanacak mı? Bizi Tayyip Bey'in kucağına ittiniz yıllarca, şimdi de gelin kurtarın. İnsanlar, ekonomik koşulları kötü olsa bile, Tayyip beyi sevmese bile sırf bu sebeplerden ötürü gidip yine oyunu Ak partiye veriyor. Az evvel amcam telefonda bunları söyledi. Kimse paranın pulun derdinde değil! Bilmem anlatabiliyor muyum?