Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt?
Mesajını okurken güldüm, gülerken sandalyeden düştüm.
Sivaslı işadamlarına laf vurmuşsun, ama teşvik sistemi hazırlanırken Sivas'ı gelişmişlikte Kayseri, Konya, Samsun, Gaziantep gibi büyükşehirlerle aynı kefeye koyan Ak Parti hükumetini unutmuşsun.
Kayseri Stadyumu'nu Kadir Has yaptırmadı, bilgine. Stadyumun toplam maliyeti 110 milyona yaklaştı bu rakamın sadece 10 milyonunu Kadir amca bağışladı. (Bu paranın menşeide muhtemelen 80'lerde söğüşleyip batırdığı bankalardan yaptığı birikimlerdendir muhtemelen, şimdi oraya girmeyelim)
Bu durumda iğneyi Sivaslıya, çuvaldızı da kendine ve Ak parti iktidarına batır güzel kardeşim. Gelen giden vurdu zaten bir de sen çuvaldızı batırırsan halimiz harap.
|
Beni okurken gülmene sevindim, sandalyeden düşmene üzüldüm. Muhalifte olsan insansın
Evet Sivas' lı işadamlarına dem vurdum, teşvik demişsin gelişmişlik demişsin ama bir Sivas' lı için en önemli değeri yitirmişsin, eğer göğsünü gere gere Sivas' lıyım diyorsan bunun bedelini ödeyeceksin kusura bakma, memleketin para ise o zaman Kayseri' de Gaziantep' te diyebilirsin ama Sivas ise önce Sivas diyeceksin, Vatan sevgisi önce doğduğun yerden başlar, yine söylüyorum Sivas' ı seven Sivas' a yatırım yapar.
Kadir Has stadına gelince oranın yüklenici firması dostum olur, duyduğun 10 milyonu sana kim söylediyse yanlış söylemiş veya öyle anlamışsın, stad 40+70 milyon tl ye yapıldı, bunun 66 milyon lirasını Kayseri Büyük Şehir Bel ödedi, kalan 44 milyon tl Kadir Has şirketi tarafında yüklenici firmaya finanse edildi.
İğne ve çuvaldız meselesine gelince ben kusursuz bir iktidar partisi demiyorum Ak Parti için ama sizler var olan güzellikleri göremediğiniz sürece Ak Parti bizlere daima kusursuz gözükecek bilesiniz.