Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Kılıçdaroğlu'nun Sivas Mitingi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.06.2011, 12:42   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 951 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kılıçdaroğlu'nun Sivas Mitingi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,partisinin seçim çalışmaları çerçevesinde Sivas’da seçmenleri ve partilileri ile buluştu.

Kılıçdaroğlu’nun Sivas’da yaptığı miting konuşmasından satır başları;

Şu an Yağmur var Sivas’ta ama Fırtına da Olsa Yağmurda olsa ‘Halkın İktidarı’nı kurmaya kararlıyız.İstikrar sürsün Sivas büyüsün diyorlar. Peki, Sivas büyüdü mü? Vekil sayınız 6′dan 5′e düştü. Sivas kan kaybediyor, Sivas göç veriyor.

Şimdi size bir görev düşüyor. 12 Haziran’da sandığa gidin, size yalan söyleyen bu iktidardan hesap sorun

Sivas kongresini topladık burada. O kongre aynı zamanda CHP’nin de ilk kongresidir. Sivas’tan oy istiyorum. Sivas kendisine yalan söyleyen, kendisini sömüren partiden hesap sorsun istiyorum.

Bir askeri dikimevi vardı 1940′lardan beri 300 kişi çalışıyordu, evine helal ekmek götürüyordu. Onu da ne yaptılar ettiler İstanbul’a götürdüler. Çünkü Recep bey diyor ki ben Sivas’a işkence de yapsam nasıl olsa Sivaslı bana oy verir, Sivaslının oyu çantada keklik diyor.

1923 de cumhuriyeti kuranlar, köylü milletin efendisidir dediler. onlar mutlu bir Türkiye yaratmak istiyorlardı. onlar herkes üretsin emeğinin karşılığını alsın hakça bir düzen olsun istiyorlardı. peki Recep bey ne diyor çiftçilere? Ananı da al git diyor.

Sivas kan kaybediyor, nüfusu göç veriyor, fabrikaları kapanıyor,vekil sayısı 6′dan 5′e düşüyor.Size yalan söyleyen Siyasi İktidara 12 Haziran’da ders vereceksiniz.

Sivas Cumhuriyet Halk Partisi’ne tarihte ilk ev sahipliği yapan kentimizdir. Ben sizlerden oy istiyorum,fabrikalarınızı kapatanlardan 12 Haziran’da hesap sormanızı istiyorum..

Sivas'ta da çok sayıda taşeron işçi olduğunu bildiren Kılıçdaroğlu, ''Taşeronluğu tarihe gömeceğim. Hiçbir işçi taşeronun kölesi olmayacak. Herkes sendikalı, toplu sözleşme hakkına kavuşmuş olacak'' dedi. Cumhuriyet Halk Partisinin işçinin, köylünün, emeklinin, gençlerin, kadınların partisi olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Cumhuriyet Halk Partisi herkesin partisidir. Onun için dedik ki 'CHP varsa herkes için var.' Sivas’ın oyunun AKP için çantada keklik olmadığını sandıkta göstereceksiniz ve CHP’nin 6 Okun altına EVET mührünü basacaksınız.Çiftçinin elektrik borcunuzu sileceğiz ve mazotu litresi 1,5TL’den vereceğiz.

CHP iktidarında HALK köseyi dönecek hortumcular yoksullaşacak..CHP işçinin, köylünün, emeklinin, gençlerin, annelerin, Herkesin partisidir..

Sağanak yağış altında gerçekleşen mitingin sonunda Sivas milletvekilli adaylarını yanına çağıran Kılıçdaroğlu, ''Bu adaylarımız sizlerin çocukları. Onları size emanet ediyorum. Emaneti kabul ediyor musunuz? Onları size emanet ediyorum, sizi de Allah'a emanet ediyorum'' dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...