Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.06.2011, 22:38   #19
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1340 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas Ak Parti Dedi

Alıntı:
mustafaarslan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hizmet edene oy veririrz demişin hizmeti Şener yaptı akp ne yaptı 3 dönemdir 1 stad bir hastane ile oyalanıyoruz, ama dediğine bakılırsa akp ye vermişsin. Belediyeden neden memnun degilsiniz onuda anlamadım .gecen dönem yapılan tek şey aksu başka ne var. ha birde mimarsinana yapılan parkcity oda malum kapandı .birileri inatla belediyeyi başarısız göstermeye çalışıyor .belediye akp den BBP ye 90 milyon (90 trilyon) borcla devroldu borcu yok şuan . belediyenin yapması gereken neyi yapmıyor. sıcak çermik akpde kalına kaptırıldı bu dönem yeniden alındı ve çok güzel çalışmalar var , kale projesi yapılıyor yıldız dagı projesi var yapılıyor . yorum yaparken biraz insaflı olun
Ben kaldırım,ve iki ay sonra tekrar kazılacak olan asfalt çalışmasından başka bir şey göremiyorum!