Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt?
amazon, ben orda `akilsiz` diye bir kelime goremiyorum. o yuzden tepki de vermiyorum. ha sen `akillanirlar` kelimesini o sekilde yorumlarsan onu bilmem ben.
amazonun kotu anlami da var iyi anlami da var. kotu anlamini erkekler bilir az cok(bu yuzden amazon nicki bana bir bayani animsatmaz). iyi anlami da benim bildigim amazon nehri, amazon ormanlari. senin dedigin ise galiba, savasci kadinlar topulugu.
|
sevgili duman şu amazonun kötü anlamı neymiş örneğin ben bilmiyorum biraz bilgi verirsen sevinirim ben yöneticiyim diye yerli yersiz böbürlenerek sitenin bayan üyelerine hakaret etme hakkını bu yöneticilik vasfınızdanmı alıyorsunuz? bu bir ikincisi siz bu hakaret içeren yorumları yaparken tüm sivaslılara hitap etmesi amacıyla kurulduğu idda edilen bu sitenin kurucusu ve sizin üzerinizdeki yöneticiler buna nasıl karşı çıkıp sizi uyarmıyorlar? bu iki modöratörün görevi olay yönlendiriciliği ve yol göstericilik navigatörün görevi ise yardımcı teknik elamanlık olmasına karşın yaptığınız yorumlar ve tarafgir tutumunuzla bu vasıflara ne kadar sahipsiniz? bu üç şimdi dönüp bana diyeceksinki diğer hakaret edenlere neden tepki göstermiyorsunuz olumsuz gördüğümüz ve hakaret içeren yorumlara anında tepki gösterdiğimizi iyi bilirsin ama yöneticilerin görevi yol göstermek ve yönlendirmektir hakareti katmerlemek değil sevgilerimle.