Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.07.2011, 11:27   #9
ottomanmurat
Yiğido
 
ottomanmurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ottomanmurat Şuan ottomanmurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2015 14:37

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 115
Tecrübe Puanı: 743 ottomanmurat isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Emniyet 2 Temmuz için tedbir aldı

Madımak Olaylıarı Sıvaslılar ile Bir Alakası Yoktur Pkk Ergenekon Oyunlarıdır Tv de Gösterdi Pkk lıların Olayı Yaptıgı Ortalıgı Karıştırdıgı Vede Başka Yerlerde De Görüntülendi



Haberlerde Aziz Nesinin Gelmek istememesine Ragmen Zorla Davet Edildigi Olayların Planlı Vede Teşkilatlı Bir Şekilde Yapıldıgı Ortaya Çıktı Yakanlarda Sivaslı Degil Oraya Başka Yerlerden Gelen Kişiler Tarafından Yapıldıgı Da Biliniyor.

Ayrıca Sivas Olayları Denebilir Ama KATLIAM Denmesi Beni Kızdırıyor Bu Deyiş Tüm Sıvası Karalıyor Köhmet Altında Bırakılıyor Bu Yüzden Sivas O Zamandan Bu Zamana insanların Korkarak Geldigi Kötü Gözle Baktıgı Bir Yer Oldu Yatirim Bile Yapmıyor Yapmak istemiyor insanlar Orayi Hep Kötü Hep Yok Edici Katlıamcı Olarak Görünüyor Böyle Kötü Deyişlere Bence Sivas Halkı Sivaslılar Tepki Göstermeli 5-6 itin Pkk nin Ergenekonun Yaptıgı Kötü Şeyleri 3-4 Milyon Sivaslıya Mal Edilemez.
ottomanmurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla