Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.07.2011, 18:32   #18
amet_58
Tecrübeli Yiğido

amet_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amet_58 Şuan amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.04.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 716 amet_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Emniyet 2 Temmuz için tedbir aldı

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Vali gereksiz yere ortamı geriyor. 1994 yılından beri her sene otelin önüne gidebilen insanlar şimdi neden gidemiyor? Boşu boşuna insanlarla polisi karşı karşıya getirecek, acısı olan insanlar gidip bir çelenk bir karanfil koyamayacak mı yani otelin önüne? Ondan sonra da diyecekler ki "Bakın oteli istimlak ettik kültür merkezi yaptık ona rağmen polisle çatıştılar" kimse hatırlamayacak 17 yıldır insanların gidebildiği yerlere bu sene vali "Belli bir güzargah var şehirin gösteri yapılacak yerleri belli" diyerek bir tarafından kural uydurmuş ve engellemiş olduğunu....

Ben şimdiden yazıyorum çıkacak olayların mesulü validir açık ve net 17 yıldır gidilen yere şimdi izin vermemesinin başka bir nedeni olamaz, yine insanların yaraları kanatılıyor, alınları kaşınıyor...
neden çıkacak olaylardan vali mesul olsun işte zihniyet bu ortada yasak varsa uyulacak ozaman sana bir kaç hatırlatma yapayım muhsin yazıcıoğlu nun vefaat ettiği sene yürüyüşte pankartlar açıp yürümedilermi yakarak öldürdün donarak öldün diye bunun gibi birçok pankart bu provakasyon değil mi gelelim kepenek caddesinde oturuyorum geçen sene yürüyüş sırasında bu caddeden geçtiler tabi slogan atarak yürüyorlar millet çıkmış balkondan pencereden izliyor aşşağıdan slogan atıyorlar dün yaktınız bugun bakıyorsunuz diye 3-5 kişi değil koro halinde bunlarda hiç suç yok suç valide yazık gerçekten yazık sivas halkı gerçekten çok sahipsiz ve sabırlı bunca provakasyona rağmen allttan alıyor ve her zaman ezilen biz oluyoruz sivaslı olupta orada yürüyüşte olanlar dışarıdan gelen insanların 3 te4 te biridir burasıda başka konu yine 93 teki gibi yapay ortam zemin hazırlamaya çalışıyorlar ama bulamazlar zaman birlik zamanı kardeşlik zamanı bunu bozmayada kimsenin gücü yetmiyecek( bu arada yazınızdan alıntı yapmam sadece vali hakkındaki görüşlerinizdi yanlış anlaşılmasın )
amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla