Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.07.2011, 23:58   #96
ottomanmurat
Yiğido

ottomanmurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ottomanmurat Şuan ottomanmurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2015 15:37

Tecrübe Puanı: 752 ottomanmurat isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas Şehiriçi Ulaşım ve Kentkart

istanbulda Yaşıyorum iett ile Yolculuk Yapıyorum Bazı Güzergahlarda Minibüs Çok Peşin Para Geçmesi Çok Güzel Bu Ara iett ile Gidenler Para Geçmeyecek Kart Alması Lazım 1 Biletlik Kart 2.5 Tl Geçen Sistem Aktıf Olmuş Otobüse Bindim Şaşırdım Kimse Yok Durakta Şöför Durdu Binmek isteyen Bir Kişi Para Uzattı Dedi Para Geçmiyor Artık Adam Kızdı Geri indi Haberi Okumuştum Netten 2 Temmuzda Belediye Para Geçmeyecek Sonra Şöför ile Konuştum Ücret Geçmiyor Başladı Mi Evet Dedi Dedim Özeller için Avantaj Olur Şöförde Dedi 15 Temmuz ile De Onlarda Da Geçmeyecek Dedim Kötü Bir Sistem Şöför Dedi iyi Boşver Rahat Ediyoruz Az Yolcu Olunca Dedim Siz Yolcu Sayisina Göre Ek Para Almıyormusunuz Yok Dedi O Zaman Sizin için iyi Dedim.
Lafım O Ki Sisteme Adapte Olmak Zor Kayıp.
Sivasin Bir ilçesinden Sivasa Gelecektim Arkadaş Dedi Sivasta Minbüsler Para Geçmez Ne Geçer Dedim Kart Geçer Dedi Aldım Kartı Onla Bindim Sistem Rahat Olabilir Cabuk Olabilir Ama Para Da Geçmesi Lazım Dişardan Gelen Birsürü Kişi Var Maç için gelenler Var Yolcu Kaybı Olur Hiç Güzel Bir Sistem Degil Sivasta Yaşayanlara Şaşıyorum Zaten istanbulda Haberleri izleyince insanların Yorumlarını izledikce Sanki Afrikada Bir Köyde Yaşıyorlar Gibime Geliyor. Oysa Sivas Güzel Bir Şehir Kendini Geliştirmeli Topluma Açılmalı Halka Daha Çok Deger Vermeli. Halkı Köylü Koyun Görmemeli.
ottomanmurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla