Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.07.2011, 00:40   #8
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4549 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Madımak'ın 1 Numaralı Sanığı Öldü

Bu acı olayı tasvip etmem mümkün değil Biz yalan dünyadayız o ise gercek dünyaya intikal etti allah hepimizden daha iyi bildiğine göre bizler sucu dahi ispatlanmamış korkudanmıdır nedenir allah bilir hakim karşısına cıkmadan vefaat etmiş bir insana suclamada bulnmamız ne kadar doğru? kaldıki bir çoğumuzun yakını sucsuz yere içerde tutuluyor adamlar kendini ispatlayamıyorlar nedeni bu ülkede öyle bir basın ordusu varki tahliye edildikleri halde basının korkusundan tekrar tutuklandılar halbuki daha yakın zamada devletin yetkli azından pkk'nın 4 elemanı yaptığı ve bu olayı yapan canilerinde catışmalarda öldürüldüğüne dair gazeteler tv'ler günlerce yazdı bizler hala neyin peşindeyiz bu olayların içinde saniye saniye bulunnan bir kardeşiniz olarak samimi söylüyorum bu olayın sorumlusu sivas halkı değil sadece ve sadece pkk'dır sivasımıza kara leke sürenlere bende lanet ediyorum bu mevzu bu kadar basit değil zamanı gelince sağduyulu insanlar bu dosyaları tekrar acacak gercekler ortaya cıkacaktır ölmüş insandan şeytan vaz gecmiş ama bizler vaz gecmedik

Not:cafer ercakmağın ismi sivas sanayide sık sık gecerdi fakat ben hayatımda hiç görmedim bilmem,tanımam