Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Şehrin ortasında kalan sanayi sorunu çözüm bekliyor
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.07.2011, 19:22   #4
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 841 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Şehrin ortasında kalan sanayi sorunu çözüm bekliyor

ben sivasta bunu yapabilecek belediye olmadığını düşünüyorum bundan sonra gelecek belediyelerden de umudum yok.buna mutlaka devlet elinin girmesi lazım.ilk önce eski sanyi kaldırılmalı.aksuya uyumlu olacak şekilde yüksek binalar yapılmalı ama sayıları az olmalı yani araziden maksimum yararlanmalıyız.kalan yerlerde ilk önce otopark sonra avm ve en son da yeşil alan sırası uygulanacak şekilde yapılmalıdır.avm gerçekten sivasa yakışacak ve artım sivasın çok büyük bir ihtiyacı olan forum şeklinde ve birazda diğer şehirlerdekine göre büyük olmalı.diğer taraftaki keresteciler vs. olduğu yerlerde zamanında ne mantıkla yapılmış mertak ediyorum.tamam belki yeni olabilir ama orası yapılırken şehrin oraya zaten gelmiş olduğu hiç düşünülmedi mi?sivasın kabuk değiştirmesi için çok önemli 3-4 projenin gerçekleşmesi gerekir.birincisi çevre yolu kuzeye alınıp şimdiki çevre yolu bir şehir içi caddesi oalrka kullanılıp aynı zaman da da yeni sanayi vs. keresteciler sitesi filan hepsinin kaldırılması gerekir.sonra şehir üniversite ve kızılrımağa doğru ilerlemiş olur.şehir gelişimesini engelleyen en büüyk etken çevre yolu.sonra diğer büyük şehirlerde olduğu giib sivasın bir sembolu olmalı deniz yoksa kızılırmağımız olmalı.sonra birde sivasın yukaır kısımlarına bir teknik üniversite filan derken hepsi gelir zaten.sivasa o kadar çok yeni imar alanı kazandırmış olursun ki hatta bunun la kalmaz yeni çevrer yoluylada kuzeydeki bir çok bölge imara açılmış olur.ama şu an da bu söyledikleirmin hepsi sivas için hayal ve bu giidşlede hayal olmaya devam eder.sivas çevre yolundan keisnlikle kurtulmalıdır.bunu bilirim bunu söylerim.