Cevap: SİVAS BELEDİYESİ NE YAPTI ? 2009-2011
Ben de önceki belediye başkanının gitmesi taraftarıydım ama gelen gideni aratır derler ya kesinlikle öyle.
Öncelikle bildiğim kadarı ile Paşabahçe Mesire Alanını bu hale getiren zaten Sami Aydın değil miydi? Ona bakarsanız bu tarz mesire yerlerinin eksiği hiç bitmez. Yapılan bir çalışmaya sadece süsleme yapıldı.
AKSU gibi güzel bir yerin durumu belli zaten. Pislik içerisindeydi ben haziran da geldiğimde.
Sonra şu çağrı merkezi ve şikayet sistemi diyelim.
Sivasta iken yukarı tekke de rahmetli dedemin mezarını ziyaret ettim ve ottan, çöpten, pislikten mezarı bulamadım.
Durumu belediye öneri kısmına yazdım. Nerede ise 2,5-3 ay oluyor hala şikayetim beklemede. Bu mu yani mezarlara verilen değer?
Güzel. Yeni araçlar alınmış. Ben orada olduğum 20 gün boyunca vatandaşa hizmet etmesi gereken makinalar, araçlar tam bir görgüsüzlük eseri olarak belediye önünde kurdelaları ile sergilendi.
O kadar gözler önündeki tarihi eserimiz hala harabe halinde, tadilattakiler de hala tadilatta. Turizm sezonunda hala turist yüzü görebilmiş değil.
Allah aşkına bu mu belediyecilik?
Ben Konya'da ikamet ediyorum. Gelin bir bakın bakalım belediyecilik nasıl yapılırmış..