Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;)
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.08.2011, 09:00   #180
Reform
Usta Yiğido

Reform - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Reform Şuan Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.12.2012 18:33

Tecrübe Puanı: 620 Reform FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;)

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yabancı ülkelerde Türk Okullarını gördükçe, Türkçe konuşan yabancı uyruklu çocukları gördükçe, Türkçe milliyetçiliği devam ettikçe benim göğsüm kabarıyor. Ben yabancı bir ülkede Türk bayrağını dalgalanırken gördüğümde dahi duygulanıyorum.

Ha sizin göğsünüz kabarmaya bilir. Herhangi bir duygu da hissetmeye bilirsiniz. Milyonlarca insanı kör kabul etmiş olabilirsiniz. Siz Hoca efendinin vaazlarında, "acaba bu vaazın içinde ne iş çıkacak?" diye düşünmeye devam ediniz.

Daha fazlası için [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Asıl görevi Amerika hesabına çalışmak olan bir zaat varken. Müslüman din kardeşlerine ABD destekli İsrail eziyet işkence yaparken, Ortadoğu Projesi adım adım hayata geçirilirken, Türk sözcüğü sinsi planlı şekilde silinmeye çalışılırken,asıl amacı yabancılara hizmet etmek olan göstermelik 3-5 tane yabancı öğrenciyede Türkçe dersi vermelerinden senin Milli duyguların nasıl kabarıyor nasıl gururlanıyorsun anlamış değilim. Eklediğim yazıları tam okudunsa bunun ayrıntılarını anlaman gerekirdi. Neyse sen böyle gurulanmaya devam et kardeş.

Bu kadar sözden sonra size ancak şunu diyebilirim.
"Siz ne kadar çok bilirseniz bilin, bilginiz karşınızdakinin anladığı kadardır."
Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Reform'e Teşekkür Ediyor...